TRYLLEKUSNTNER I SLAGELSE

UNDERHOLDNING DER ER MERE END MAGISK

OPLEV EN TRYLLEKUNSTNER I SLAGELSE

Søger du en af landets bedste tryllekunstnere og foregår festen i Slagelse? Så behøver du ikke at søge mere. Sunny Cagara er klar til at levere en optræden som er svær at komme efter. – Skal der holdes årsfest, fejres et jubilæum eller skal julefrokosten sparkes op i de højere luftlag? Hvis ja, så kan tryllekunstner Sunny Cagara sætte prikken over i’et ved at sprede magi og underholdning til firmafesten.

Du får toptunet magi, masser af gode grin og et show, der giver ALLE noget at tale om. Alle elsker når Sunny stjæler chefens ur, læser den kække medarbejders tanker, eller får hele salen til at knække sammen af grin. Hans unikke blanding af magi, tankelæsning og komik, får gang i alle forsamlinger og er et overflødighedshorn af rendyrket underholdning til festen.

Underholdning til bryllup

Med blot et enkelt trylleslag vil Sunny løfte stemningen og gøre bryllupsfesten endnu mere magisk. Han har brugt næsten 7 år på at sammensætte de rette elementer og hermed skabt et helt perfekt og unikt show til brylluppet. Et bryllupsshow, hvor han ofte optræder tidligt på aftenen, for at skabe en fortryllende atmosfære som får gæsterne til at grine og tænke: “Hvor det fanden kunne det lade sig gøre??” Showet skaber grin, fascination og glæde.

I kan bestemt være sikre på at det bliver en uforglemmelig oplevelse som især brudeparret vil huske hver gang de tænker tilbage på denne skønne dag – for det sidste nummer Sunny laver for brudeparret til brylluppet, er smukt, inspirerende og meget magisk.

Læs mere på bryllupssiden

Professionel tryllekunstner

Vigtig når man booker underholdning at kvaliteten er i top. Sunny har den helt store erfaring.
Når man optræder for så mange forskellige mennesker som Sunny gør så har det der skal til for at leverer varen hver gang. Han har været professionel tryllekunstner i mere end 15 år og igennem de seneste 10 år har Sunny lavet tusindvis af shows. Det er underholdning i verdenklasse og han vil med sin erfaring skabe den helt rigtige stemning til jeres arrangement.

“JEG HAR HAFT SUNNY UDE AT OPTRÆDE TIL MIT BRYLLUP OG SELVOM FESTEN I SIG SELV VAR HELT I TOP, SÅ ER DET STADIG SUNNYS SHOW SOM STÅR KLAREST I FOLKS I ERINDRING! HAN FORMÅEDE BOGSTAVELIG TALT AT TRYLLEBINDE HELE FESTEN, FAKTISK I EN SÅDAN GRAD AT JEG OVERVEJER AT BLIVE GIFT IGEN :)”

“DERUDOVER HAR JEG OGSÅ BRUGT HAM TIL FIRMAFESTER, HVOR HAN LIGELEDES KOMBINERER MAGI MED STAND-UP OG IKKE MINDST SELVIRONI.”

“SUNNY ER SIKKERT KORT TIL FESTEN, BRYLLUPPET, KONFERENCEN ELLER LIGN.”

Jacob Kjær – Lykkelig mand

Underholdning til forretningslivet i Slagelse

Skal isen brydes til kick-off mødet eller skal der et sparkes fornyet energi i rummet efter frokosten, så kan tryllekunstner og foredragsholder Sunny Cagara gøre det på en underholdende og professionel måde. Han bruger trylleriet som sit værktøj og skaber et forunderligt indslag som kombinerer psykologisk manipulation, hypnotiske effekter og komik i høj klasse. Sunny bookes til til at lave shows til firmafesten samt som konferencier til konferencer og messer. Endvidere laver Sunny også en del foredrag omkring tricktyveri i Slagelse.

En tryllekunstner som bekæmper tricktyveri

Sunny Cagara er kendt for at være tryllekunstner, tricktyv og tankelæser. Han er konsulent for politiet. Han har bevist ved utallige interviews og på TV, hvor hurtigt han kan snuppe ur, pung hvad man ellers har i lommerne. Et rolex ur tager han på 2-3 sekunder.
Heldigvis er han en en af de gode og du kan være sikker på at han afleverer alt det han har stjålet tilbage. Du kan opleve det i hans foredrag omkring tricktyveri. Du kan læse mere her: www.tricktyveri.dk

Det er kvalitetsunderholdning som blander magi, stand-up, tricktyveri og tankelæsning.

Du kan se et udpluk af hvad Sunny kan lige her.

Scroll to Top