UNDERHOLDNING TIL 13 ÅRS FØDSELSDAG

UNDERHOLDNING TIL TEENAGERS

UNDERHOLDNING TIL 13 ÅRS FØDSELSDAG

Er I på jagt efter underholdning til 13 års fødselsdag?

Sunny har et cool show og er klar til at levere magisk underholdning til jeres 13 års fødselsdag.

Det er ikke et show som til en børnefødselsdag, for når man er 13 år er man lige i den alder hvor man ikke helt er et lille barn mere. Nej man er blevet teenager og der skal lidt mere til at imponere en 13 årig.

Cool underholdning til 13 års fødselsdag

Sunny er ikke bare tryllekunstner, men er også stand-up komiker og tankelæser. Han sørger for at blande showet med fascinerende magi, stand-up og tankelæsning.Sunnys evne til at improvisere gør showet unikt, sjovt og meget levend og han ved lige hvad der skal til for at imponere de unge og levere den rette underholdning til en 13 års fødselsdag – Med mere end 2000 shows i bagagen så er Sunny nok Danmarks mest rutineret underholdnings leverandør til fødselsdage.

Fødselaren i fokus

Ønsker I at jeres søn eller datter får en fortryllende dag, så garanterer vi for at Sunny Cagara er den helt rette tryllekunstner til at levere magisk underholdning til den hyggelige 13 års fødselsdag.

Han sørger for og ved hvad der skal til for at alle føler sig godt tilpas og ingen skal gøres til grin under showet. Det som betyder allermest er nemlig at fødselaren får en oplevelse som er sjov og underholdende så denne dag bliver husket langt ude i fremtiden:)

Sunnys humor rammer bredt og I kan være sikre på at både de unge og gamle kommer til at blive fortryllet af fascination. Det vil skabe en fælles oplevelse som I kan være sikre på at både unge som voksne vil tale meget om efterfølgende.

Hvem skal have mest ud af underholdningen til fødselsdagen

Om showet skal være til en familiefødselsdag eller det mest skal være til de unge så sammensætter tryllekunstner Sunny et show hvor I vil grine og tænke:” Det kan simpelthen ikke lade sig gøre det der”!! Eller som mange af de unge siger: WTF.

Alle gæsterne bliver involveret og fødselaren kommer selvfølgelig til at opleve magien helt tæt på. Det som virkelig bliver talt om efter showet er når tryllekunstner Sunny Cagara tryller således at fødselaren måske lige pludselig får magiske kræfter og for en stund også kan “læse” tanker 🙂

“SUNNY UNDERHOLDTE MIKAEL OG HELE FODBOLDHOLDET OG 40 MIN. DET VAR FULDSTÆNDIGT OPSLUGTE AF SUNNYS TRYLLERIER OG ISÆR DET PSYKOLOGISKE TRYLLERI VAR DE MEGET BETAGET AF.”

“MIKAEL SAGDE EFTERFØLGENDE AT DET VAR DEN BEDSTE GAVE HAN KUNNE ØNSKE SIG.”

“SÅ ET STORT TAK TIL DIG SUNNY.”

SAM

ER EN TRYLLEKUNSTNER DEN RETTE TIL AT LEVERE UNDERHOLDNING TIL 13 ÅRS FØDSELSDAG?

Da Sunny har optrådt ved mere en 700 fødselsdage, så kan I være bare læne jer tilbage og nyde showet, for underholdningen til denne 13 års fødselsdag er i gode magiske hænder.

Det unikke ved trylleri er, at det er meget fascinerende og underholdende. Vigtigst er dog at underholdningen bliver leveret af en professionel tryllekunstner. En ting er at der bliver vist et trick, noget andet er om denne tryllekunstner kan underholde og fastholde de unge mennesker.

Ønsker man at gaven bliver tryllet frem til fødselaren, så kan dette også være en mulighed. Der er ingen grænser i magiens verden.

Med Sunny Cagara får I en tryllekunstner som formår levere varen HVER GANG.

***** Vidste du at Sunny Cagara er den tryllekunstner som har flest 5 stjernede Google-anmeldelser.*****

Send os en forespørgsel eller giv os et kald, så vi sammen kan snakke om hvordan vi skaber de bedste rammer til jeres arrangement. Sunny har altid gode ideer, når der skal leveres underholdning til en fødselsdag.

Scroll to Top