UNDERHOLDNING TIL 17 ÅRS FØDSELSDAG

TRYLLEKUNSTNER TIL FØDSELSDAG OG FEST

FANTASTISK UNDERHOLDNING TIL 17 ÅRS FØDSELSDAG

Skal festen og underholdningen til denne 17 års fødselsdag være ekstra hyggelig? Så har I noget at glæde jer til. I er nemlig landet på en magisk hjemmeside. Hjemmesiden tilhører Tryllekunstneren Sunny Cagara.

Hvem er Sunny Cagara

Sunny er Danmarks bedste tryllekunstner. Der er ingen tvivl om at denne tryllekunstner kan sit håndværk til perfektion. Han underholder med psykologisk manipulation hvor du får følelsen af at han kan læse dine tanker. Denne genre inden for magiens verden virker mystisk og okkult, men Sunny kombinerer det med humor og visuelt trylleri. Mange andre nøjes med at skrive den genstand du tænker på ned på et stykke papir som en forudsigelse, men Sunny gør det visuelt. Tænker du fx på en vin, så ville han ikke bare sige: “Du tænker på en vin.” – nej han ville spørge hvilket mærke og derefter trylle lige præcis den vin frem til dig.

Trylleri og underholdning til en 17 års fødselsdag

Når fødselaren eller nogle af de andre gæster ønsker underholdning helt tæt på, så tryller Sunny nogle gange med kort. Dette er ikke helt normale korttricks som du måske før har set. De ting denne tryllekunstner kan med et spil kort er ÆGTE magi. Kortene forvandler sig til andre kort lige foran øjnene på en. Selv om du har tjekket at det kort du tænker på ikke ligger i din lomme så vil du med et knips være fuldkommen uforstående over hvordan det kan lade sig gi´sig når du stikker hånden ned i din lomme og hiver DIT valgte kort op.

Ikke bare en tryllekunstner men en tryllekunstner som bekæmper tricktyveri:

Vidste du at Sunny Cagara også er konsulent for Politiet. Han hjælper dem med at bekæmpe tricktyveri og indbrud.
Sunny er også kendt for at være den gode tricktyv.  Så hvis han kommer og skal levere underholdning til din 17 års fødselsdag så gælder det om at holde på pung, mobil… og dit ur 🙂 Sunny har ved utallige interviews og på tv vist hvor hurtigt han kan snuppe ur, tasker og punge. Et rolex ur tager han på 2-3 sekunder.
Heldigvis er han en en af de gode og du kan være sikker på at han afleverer alt det han har stjålet tilbage…men tjek nu lige efter for en sikkerhedsskyld 🙂 

Du kan opleve det i hans foredrag omkring tricktyveri. Du kan læse mere her: www.tricktyveri.dk   

“VI HAR SET SUNNY VED FLERE LEJLIGHEDER, BÅDE PRIVAT OG I FIRMAREGI OG HAN SKUFFER ALDRIG. HAN KOSTER EN DEL MERE END DE ANDRE DER ER DERUDE, MEN DER ER OGSÅ BARE KÆMPE FORSKEL I KVALITETEN.”

“MIT FIRMA BOOKEDE DET ENE ÅR EN HAMRENDE SJOV KOMIKER OG EN ANDET ÅR EN DYGTIG TRYLLEKUNSTNER OG DET TREDJE ÅR BOOKEDE VI SUNNY CAGARA, OG TRODS PRISERNE PÅ DISSE TRE KUNSTNERE VAR I SAMME KATEGORI, SÅ VAR SUNNYS SHOW PÅ ET HELT ANDET NIVEAU. DET ER MED HÅNDEN PÅ HJERTET NÅR JEG SIGER AT DEN UNDERHOLDNING SUNNY LEVERER ER VERDENSKLASSE.”

KLAUS WITTING

VENDER TILBAGE OG BOOKER UNDERHOLDNING TIL 18 ÅRS FØDSELSDAGEN

Flere har faktisk booket Sunny til en mindre 17 års fødselsdag og så booket et større show til den store 18 års fødselsdag året efter. Sunnys repertoire er bredt og kan levere et helt nyt show året efter. Faktisk er der flere virksomheder som har booket Sunny 5-6 år i træk.

Som professionel tryllekunstner ved Sunny at det er vigtigt at levere god underholdning til 17 års fødselsdage samt alle de andre fødselsdage han bliver booket til.

Sunny siger: “ Jeg ønsker at give mit publikum en oplevelse for livet. De skal vide at jeg har leveret den bedste underholdning man kan få”. Kunden og gæsterne skal tænke tilbage på lige præcis denne fødselsdag og tænke… Det var godt nok magisk 🙂

Videoklips og mere info

Du kan læse mere her på hjemmesiden eller se videoklips med Sunny Cagara – eller hvis du er klar til at booke en magisk oplevelse og fortryllende underholdning til den kommende 17 års fødselsdag, så send en forespørgsel i dag.Sunnys humor rammer bredt og I kan være sikre på at både unge og gamle kommer til at blive fortryllet og begejstret. – Er I vil klar til en god blanding af magi, stand-up og tankelæsning?Send os en forespørgsel nu og hør om hvilken muligheder der er for at Sunny kommer med magisk underholdning til jeres 17 års fødselsdag.
Scroll to Top