UNDERHOLDNING TIL 18 ÅRS FØDSELSDAG

TRYLLEKUNSTNER TIL DEN STORE FØDSELSDAG

MAGISK UNDERHOLDNING TIL 18 ÅRS FØDSELSDAG

En magisk 18 års fødselsdag. Denne dag plejer at være en helt speciel dag og det skal fejres med den helt store fest.

Ønsker I at jeres søn eller datter får en helt igennem magisk dag, så garanterer vi får at Sunny Cagara er den helt rette tryllekunstner til at levere magisk underholdning til den store 18 års fødselsdag.

Sunnys humor rammer bredt og I kan være sikre på at både de unge og lidt ældre kommer til at tabe kæberne af fascination. I vil se en god blanding af magi, stand-up og tankelæsning.

Tryllekunstner Sunny Cagara har sammensat et specielt show så der er garanti for at det bliver top underholdning til jeres 18 års fødselsdagsfest. I vil grine og tænke:” Det kan bare ikke lade sig gøre”!!

Gæsterne bliver involveret og fødselaren kommer selvfølgelig til at opleve magien helt tæt på. Der bliver virkelig noget at tale om efter showet, når Sunny sørger for at fødselaren pludselig får magiske kræfter og kan “læse” tanker.

Sjov underholdning til 18 års fødselsdag

Sunny er ikke bare tryllekunstner, men er også stand-up komiker. Så han sørger for at blande showet med fascinerende magi og stand-up. Sunnys evne til at improvisere gør showet unikt, sjovt og meget levende. Med mere end 2000 shows i bagagen hvori næsten 700 af dem er fødselsdage, så er Sunny nok Danmarks mest rutineret underholdnings leverandør til fødselsdage.
Han ved hvad der skal til for at skabe unik og sjov underholdning til en 18 års fødselsdag.

Vidste du at Sunny er en tryllekunstner som bekæmper tricktyveri:

Sunny Cagara er kendt for at være tryllekunstner, tricktyv og tankelæser. Han er konsulent for politiet. Han har bevist ved utallige interviews og på TV, hvor hurtigt han kan snuppe ur, pung hvad man ellers har i lommerne. Når han optræder og leverer underholdning til 18 års fødselsdage, så kan man ikke vide sig sikker om han snupper et ur eller noget. 🙂
Heldigvis er han en en af de gode og du kan være sikker på at han afleverer alt det han har $$stjålet tilbage. Du kan opleve det i hans foredrag omkring tricktyveri, som han både afholder for Politiet, forsikringsselskaber og andre større virksomheder.
Du kan læse mere her:www.tricktyveri.dk   

“FORTRYLLENDE UNDERHOLDNING TIL 18 ÅRS FØDSELSDAG”

“HOLD NU OP HVOR VAR DET DOG EN UTROLIG OPTRÆDEN SUNNY UNDERHOLDTE OS MED TIL THEAS 18 ÅRS FØDSELSDAG.”

“VI KUNNE SLET IKKE FÅ ARMENE NED EFTERFØLGENDE. GÆSTERNE KOM I EN FANTASTISK STEMNING EFTER AT HAVE GRINET IGENNEM HELE SHOWET OG DER VAR EN FORTRYLLENDE STEMNING RESTEN AF AFTENEN/NATTEN.”

KEN

ER EN TRYLLEKUNSTNER DEN RETTE ENTERTAINER TIL AT LEVERE UNDERHOLDNING TIL 18 ÅRS FØDSELSDAG?

Dette kan være et spørgsmål mange stiller sig selv når de leder efter underholdning til 18 års fødselsdage. Svaret er at trylleri er dybt fascinerende og meget underholdende. Vigtigst er dog at den bliver leveret af en professionel tryllekunstner. En ting er at der bliver vist et trick, noget andet er om denne tryllekunstner kan underholde og fastholde sit publikum.

Med Sunny Cagara får I en tryllekunstner som formår at blande magi, stand-up og tankelæsning. En entertainer som har en bred erfaring og som leverer varen HVER GANG.

  • Om det er underholdning til 18 års fødselsdag eller et andet privat arrangement så er Sunny den helt rette at få ud.

Se de mange flotte Google anmeldelser Sunny har fået.

Scroll to Top