UNDERHOLDNING TIL 50 ÅRS FØDSELSDAG

TRYLLEKUNSTNER TIL 50 ÅRS FØDSELSDAG

UNDERHOLDNING TIL 50 ÅRS FØDSELSDAG

Sunny har lavet et skræddersyet 50 års fødselsdagsshow. I kan være helt sikre på, at fødselaren og gæsterne kommer til at huske dette magiske indslag. Der vil være fokus på, at fødselaren får en oplevelse ud over det sædvanlige og alle gæsterne vil tabe kæberne når de ser hvordan en tryllekunstner som Sunny, formår at læse tanker og psykologisk manipulerer med ALLE gæsterne. Bliv ikke overrasket hvis den kække gæst pludselig ikke kan læse fordi Sunny har hypnotiseret ham eller hvis en eller flere af gæsterne har mistet deres ure. 🙂

Søger du unik underholdning til en 50 års fødselsdag, så kan vi med stolthed sige at så er du landet det rette sted.

Hvem er Sunny Cagara:

Sunny er en af landets absolut bedste tryllekunstnere. Det unikke ved Sunny er at han ikke bare er tryllekunstner, men han er også en hamrende dygtig komiker.

Sunny har mere en 2000 optrædener i bagagen og har også stor international erfaring. Han har både optrådt i New York, Las Vegas, London, Berlin og listen fortsætter…. ja selv i Skælskør har Sunny haft fornøjelse af at sprede sin magi.

Det er utroligt populært med underholdning til 50 års fødselsdage. At man er blevet et halv århundrede er jo magisk i sig selv og selvfølgelig skal det fejres med magisk underholdning.

Sunny har i hvert fald optrådt ved mere end 175, 50 års fødselsdagen, så han ved præcis hvad der skal til for at skabe en succesfuld aften med en masse latter og tankevækkende trylleri.

Udtalelse: “Hold kæft hvor er du sjov Sunny. Det er jo verdensklasse stand-up.” – Henrik Christensen

Vidste I at Sunny Cagara også er konsulent for politiet?

Man må sige at han er en unik tryllekunstner som brander sig selv med titlen som: Tryllekunstner, Tricktyv og Tankelæser.
Når Sunny ikke optræder og leverer underholdning til firmafester, bryllupper, konfirmationer og 40 års fødselsdage, så er der nogle som ikke lige ved, at at denne tryllekunstner også er en god tricktyv. Han laver også en del foredrag omkring tricktyveri. Han er konsulent for Nordsjællands Politi hvor Sunny bekæmper tricktyveri og indbrud. Her viser Sunny i sit foredrag hvordan tyven tænker og hvordan man skal passe på sine ejendele.

Læs evt mere her: www.tricktyveri.dk

“JEG HAVDE BOOKET SUNNY TIL AT UNDERHOLDE TIL MIN 50 ÅRS FØDSELSDAG. MINE GÆSTER VAR OVENUD TILFREDSE OG MEGET BEGEJSTRET FOR SUNNYS MÅDE AT TRÆDE OP PÅ. EN MEGET SYMPATISK OG YDMYG PERFORMANCE TRODS HANS TALENT HØRER TIL BLANDT DE STØRSTE STJERNER. MIT STORE IDOL HAR ALTID VÆRET VICTOR BORGE PGA HAN EMINENTE EVNE AT IMPROVISERE PÅ. SUNNY CAGARA HAR SAMME EVNE OG TRODS HANS “UNGE” ALDER SÅ BESIDDER HAN DEN SAMME SKARPHED SOM HR. BORGE.”

“DEN VARMESTE ANBEFALER HERFRA

ERIK SANDER

HVOR I LANDET LEVERES DER UNDERHOLDNING TIL 50 ÅRS FØDSELSDAGE:

Nu er Sunny jo tryllekunstner og kan teleportere sig selv 😉 Så han underholder faktisk i hele landet. Da han har base på Sjælland er det dog her han optræder mest.

Kan man mærke forskel på det jyske publikum og det københavnske?

Sunnys svar:

“Når jeg optræder for virksomheder så er der ikke den store forskel, men når jeg skal levere underholdning til en privat 50 års fødselsdag hvor Moster Erna og Onkel Tage fra det mørke Jylland er til stede, eller Brian og Stine fra Amager, så kan jeg ikke fyre de samme jokes af og forvente at de griner af de samme ting. Da jeg jo hele tiden er ude at optræde så har jeg et bredt repertoire, så jeg tilpasser mig lynhurtigt og kan inden for 30 sekunder mærke hvilket slags publikum jeg står overfor.

Så for at svare på spørgsmålet. Ja jeg kan godt mærke forskel, men det er ikke noget problem for mig da jeg jo har prøvet lidt af hvert 🙂 Jeg har min magisk “værktøjskasse” med og tryller det værktøj frem som der er brug for til det pågældende arrangement.

En ting er sikkert. – Jeg skal nok sørge for at underholdningen til din 50 års fødselsdag bliver intet mindre end magisk.”

Klar til at sende en forespørgsel

Så søger I en  magisk måde at få rystet gæsterne sammen på, så er I velkomne til at give Sunny et kald og få en snak omkring hvordan I gør jeres festen ekstra sjov og magisk.

Vil I sikre jer anderledes og sjov underholdning til denne 50 års fødselsdag, så kontakt os nu.
-Tryllekunstner Sunny kan kickstarte festen eller sætte prikken over i’et efter hovedretten, uanset hvad så kan I være sikre på at opleve et show som I vil huske længe.

Send en forespørgsel nu og hør om mulighederne omkring noget fortryllende underholdning til 50 års fødselsdag.

Scroll to Top