UNDERHOLDNING TIL 70 ÅRS FØDSELSDAG

TRYLLEKUNSTNER TIL 70 ÅRS FØDSELSDAG

UNDERHOLDNING TIL 70 ÅRS FØDSELSDAG

Vi kan mærke at det er blevet utroligt populært med magisk underholdning til 70 års fødselsdag. Sunny har hvert år en masse shows på Sjælland til de runde fødselsdage. Det er hit at få tryllekunstner Sunny Cagara ud at optræde. Om det er til at kickstarte festen eller sætte prikken over i’et efter hovedretten, så kan I være sikre på, at opleve et show som skaber glæde og forundring.

Efter ethvert show får Sunny minimum to ekstra bookinger. Det må betyde at han leverer varen 🙂

Hvorfor er det en en succes med underholdning til 70 års fødselsdag:

Det er en succes når Sunny leverer underholdning til 70 års fødselsdage, fordi han gør showet personligt ved at involverer gæsterne så de er med til at skabe magien og hermed den rette atmosfære. Det er selvfølgelig den store erfaring Sunny har som gør han kan formår at leverer varen hver eneste gang. Med over 2000 shows hvori over hundrede af dem er 60 og 70 års fødselsdage, så ved han lige præcis hvad der skal til for at gøre underholdningen til din 70 års fødselsdag en succes.

Det bliver et show hvor dine gæster kommer til at grine, I vil blive tryllebundet og opleve ting som virkeligt ikke burde kunne lade sig gøre.

Lej tryllekunstner Sunny Cagara og få dine gæster til at grine højlydt under hele showet, men husk at holde på hat og briller for Sunny er nemlig også specialist i tricktyveri.

Vidste I at Sunny også er konsulent for politiet?

Man må sige at han er en unik tryllekunstner som brander sig selv med titlen som: Tryllekunstner, Tricktyv og Tankelæser.

Han er konsulent for Nordsjællands Politi hvor de er sammen ude at bekæmpe tricktyveri og indbrud. Endvidere afholder Sunny en masse foredrag omkring tricktyveri og især Ældre Sagen benytter Sunny jævnligt.

I foredraget omkring tricktyveri viser han hvordan tyven tænker og hvordan man skal passe på sine ejendele. Det er i flere foreninger blevet kåret til den bedste foredrag.

“TAK FOR GOD UNDERHOLDNING TIL MIN KONES 70 ÅRS FØDSELSDAG. VI FANDT DET MAGISK AT HAVE EN DYGTIG TRYLLEKUNSTNER SOM SUNNY TIL AT GÅ RUNDT OG BYDE VORES GÆSTER VELKOMNE TIL RECEPTIONEN AF MIN KONES FØDSELSDAG. SUNNY GIK RUNDT BLANDT GÆSTERNE OG FORTRYLLEDE DEM MED VED AT LÆSE DERES TANKER, TRYLLE FOR DEM HELT TÆT PÅ, ENDDA I GÆSTERNES EGNE HÆNDER. SELV MIN KONES UR TRYLLEDE HAN PLUDSELIGT VÆK.”

“DET VAR EN FORTRÆFFELIG MÅDE AT FÅ RYSTET GÆSTERNE SAMMEN PÅ, OG BLEV ET GODT SAMTALEEMNE. JA SELV MÅNEDER EFTER MINDEDE VORE GÆSTER OS OM DERES BEGEJSTRING FOR TRYLLEKUNSTNEREN SUNNY OG DEN GODE UNDERHOLDNING HAN LEVEREDE.

ERIK SANDER

MED EN TRYLLEKUNSTNER SOM SUNNY CAGARA FÅR DU OGSÅ STAND-UP

2-i-1 er der også nogle, der ville kalde det. Med en tryllekunstner som Sunny Cagara får du 2-i-1. Sunny Cagara er nemlig ikke bare en almindelig tryllekunstner som. Sunny Cagara er nemlig lige så dygtig til at lave stand-up, som han er til at lave tryllekunst. Han er en entertainer, der kender sit publikum, og hans humoristiske tilgang til showet blandes med stand-up og sjove historier.

Optræder Sunny kun privat eller levere han underholdning til firmaevents?

Det er ikke kun underholdning til 70 års fødselsdage Sunny optræder ved. Det er til bryllupper, konfirmationer, ja alle de jubelfester der måtte være 🙂

Selvfølgelig kan man også booke Sunny til firmafesten og andre erhvervsarrangementer.

  • På vores referenceside kan I se et udpluk af de mange virksomheder han har leveret underholdning til.
  • Det er er alt fra sommerfesten til julefrokosten, kundearrangementer, salg og kickoff møder.

Kun fantasien sætter grænser. Afholdes der et arrangement hvor deltagerne skal fyldes med god energi så er Sunny ekspert i at levere underholdning som skaber en god atmosfære og en fornyet energi.

Hvis I ønsker et tilbud på magisk underholdning til 70 år fødselsdag eller et foredrag så kontakt os her.

Scroll to Top