UNDERHOLDNING TIL 80 ÅRS FØDSELSDAG

TRYLLEKUNSTNER TIL 80 ÅRS FØDSELSDAG

UNDERHOLDNING TIL 80 ÅRS FØDSELSDAG

Ønsker I underholdning til en 80 fødselsdag hvor jeres gæster kommer til at få gang i lattermusklerne.

Ønsker I at underholdningen er så god, at gæsterne kommer til at huske og tale om dette indslag længe efter? Hvis svaret er ja, så kan vi med stolthed præsentere Sunny Cagara som er en af landets absolut bedste tryllekunstnere og entertainere.

En professionel tryllekunstner der leverer underholdning til 80 års fødselsdage

Sunny er en ufattelig dygtig tryllekunstner som med sikkerhed kan levere god underholdning til en 80 års fødselsdag. Sunny Cagara er en af Danmarks bedste tryllekunstnere og landets førende specialist i tricktyveri. Han er kendt fra TV og mange kalder ham også den gode tricktyv. Ikke bare fordi han er utrolig god til at stjæle, men fordi han bekæmper tricktyveri.

En tryllekunstner som bekæmper tricktyveri:

Sunny laver ikke kun sjov underholdning til 80 års fødselsdage. Han har specialiseret sig inden for tricktyveri, så han bruger sit talent og kunne til at bekæmpe tricktyverier og indbrud. Sunny er også konsulent for Politiet og laver mange foredrag rundt omkring i landets rige.
Han har bevist i utallige interviews og på tv hvor hurtigt han kan stjæle. Han giver derefter tips og tricks til hvordan man undgår at blive et offer for tricktyveri.
Så I kan være nok så sikre på at der på underholdende vis nok skal forsvinde et ur eller to når Sunny kommer fortryller og underholder jer til fødselsdagen.
Hvis du ønsker at vide mere om tricktyveri delen så kan du kan læse mere her: www.tricktyveri.dk

“VI BOOKEDE DANMARKS BEDSTE TRYLLEKUNSTNER SUNNY CAGARA TIL AT OPTRÆDE TIL MIN FARS 80 ÅRS FØDSELSDAG. FANDT HAM VED AT SØGE: UNDERHOLDNING TIL 80 ÅRS FØDSELSDAG. OG HVOR ER VI GLADE FOR AT HAN TRYLLEDE SIG FREM PÅ NETTET.”

“HELE FORSAMLINGEN VAR GODT UNDERHOLDT OG SUNNY PASSEDE LIGE IND SELSKABET. DET VAR HYGGELIGT OG DET VAR NOGET ALLE GÆSTERNE SYNTES GODT OM. BÅDE BØRNEBØRNENE OG DEN GAMLE VAR MEGET FASCINERET.”

NICK JØRGENSEN

KVALITETSUNDERHOLDNING MED STORT K

Når man har på udkig efter kvalitet så prisen mange gange også deraf. – Sunny Cagara har været professionel tryllekunstner i mere end 15 år og har lavet over 2000 shows.

Skal der holdes en magisk fest og skal underholdningen til en 80 års fødselsdag være i top, så er tryllekunstner Sunny Cagara klar til at levere en performance og underholdning som I og gæsterne vil huske i mange år.

Sunny skræddersyer alle sine shows og når han skal levere underholdning til 80 års fødselsdage, så taler han med kunden om hvad de kunne tænke sig og hvilken slags energi og atmosfære han skal trylle frem.

Det er et show som får jer til at grine og I kan godt gøre jer klar på at blive forbløffet. I vil opleve en performance der vender op og ned på alt hvad I troede var muligt og med garanti huske det meget længe.

Intet mindre end unik

En ting er at en komiker kan sige en sjov joke til en 80 års fødselsdag eller en tryllekunstner kan vise et fascinerende trick. Men det som gør Sunny unik er han utrolige evne til at aflæse folk og tilpasse sig. Han formår at gå lige ind folk og skabe smil, glæde og varme. Trylleriet bruger han selvfølgelig som sit værktøj og vi kan med garanti sige: Book Sunny til at levere underholdning til din 80 års fødselsdag og vær´sikker på at I får en uforglemmelig oplevelse.

  • Hvis I ønsker et tilbud på magisk underholdning til 80 år fødselsdag eller et showforedrag så kontakt os her.
Scroll to Top