Underholdning til bryllup

Giv ægteskabet en magisk begyndelse.Uforglemmelig show til en uforglemmelig dag

Et bryllup er en uforglemmelig dag, hvor brudeparret erklærer deres kærlighed til hinanden, med familie og venner som vidner. Det er en af de største dage i livet, og dagen og festen vil være noget brudeparret husker, resten af deres liv.

Sunnys underholdning til bryllup er fyldt med tryllekunst og bryllupsmagi i kærlighedens tegn, hvor han, som ekspert i at bringe romantik og bankende hjerter ind i sit show, gør bryllupsfesten endnu mere magisk.

Nærværende underholdning til bryllup

Han bryder isen og skaber en nærværende oplevelse for parret på deres store dag, sørger for at alle gæsterne er underholdt og bruger sine magiske evner til at få skabt en stemning, hvor alle kan mærke den kærlige og magiske atmosfære.

Book Sunny Cagara til jeres bryllup

Når jeres store dag skal have romantisk underholdning, så book hjerternes magiske guide – tryllekunstner Sunny Cagara. Han fylder festen med varme, glæde og underholdning til jeres bryllup, så den perfekte dag kan blive endnu bedre.

Læs mere om Sunnys trylleri og underholdning til bryllup i artiklen nedenunder.

« Læs mere om shows

»Sunnys show til vores bryllupsfest var fantastisk! Han fik alle gæsterne til at forundres, fortrylles, forarges og til at skraldgrine, inden han efterlod os, efter sit sidste nummer, med en følelse af en styrket kærlighed i hele rummet. Han kan helt klart anbefales!«

– Cana og Thomas Buttenschøn


Send forespørgsel
Fra Magasinet Bruden:

Gør festen fortryllende

Magi og gode grin kan bryde isen på den store dag. Sunny Cagara er både asiatisk kærlighedsekspert, tankelæser og professionel lommetyv.

Et bryllup er den ultimative fest. Men festen skal ofte løbes i gang, når gæster, der sjældent eller aldrig har set hinanden før, sidder i det stiveste skrud og akavet søger efter et samtaleemne.

Det kan lette stemningen, når toastmasteren introducerer et underholdende indslag, og der kan grines i fællesskab. Grinet bryder isen, men det kan være sin sag at finde underholdning, som både unge og gamle finder morsomt.

– Jeg bliver tit præsenteret som en engelsktalende kærlighedsekspert fra Asien, der skal fortælle brudeparret om ægteskabets udfordringer. Så sidder gæsterne klar med en høflig interesse og bliver noget overraskede, når jeg siden slår over i dansk, komik og magi, siger Sunny Cagara.

Gæsterne skal sænke paraderne

Sunny er øvet i at fremkalde de gode grin. 200 årlige shows har givet den 34-årige tryllekunstner så meget øvelse, at han kan improvisere og få bryllupsshowet til at fungere i alle forsamlinger.

– Det vigtigste er, at alle gæster føler sig godt tilpas, så jeg udstiller aldrig folk i min stand-up-komik. Det er for nemt. Det er vigtigt at skabe en god atmosfære, så gæsterne sænker paraderne, siger Sunny Cagara.

Sunny bruger i højere grad selvironi, så gæsterne kan grine af løjerne uden at nogen føler sig udenfor. Men hvis der er ønsker om, at onkel Tage skal have frastjålet sit ur og være underholdningens midtpunkt, kan det også arrangeres.

Tryller med underbevidstheden

Sunny har underholdt med magi og stand-up siden 2003, men han kom for alvor på alles læber i 2009, da han deltog i tv-showet Talent 09. Han har siden specialiseret sig i blandt andet tricktyveri og mind control. Selvom Sunny kan skrive magiker og tryllekunstner på sit visitkort, er der ingen høje hatte eller kaniner, når han underholder.

– Man tænker på hatten, kaninerne og blomsterbuketten i inderlommen, når man siger ”trylleri”, men jeg påvirker i højere grad folks underbevidsthed og opmærksomhed. Det er der, trylleriet foregår, siger Sunny.

Det er trylleri med underbevidstheden, når Sunny angiveligt kan læse gæsternes tanker. Mind control kan næsten virke overnaturligt, men det er blot øvelse og psykologisk manipulation, der sikrer succesen – også når Sunny kan fortælle, hvilket tal mellem nul og 2000, du tænkte på. Måske kan han tilmed ”hacke” sig ind på din pinkode?

Lyssky færdigheder

Sunny kunne sagtens have valgt en karriere i en mere lyssky branche. Han kunne hurtigt fylde lommerne med ure og tegnebøger i menneskemylderet på en banegård eller hovedgade, hvis han havde den hensigt. I stedet rådgiver han bl.a. Nordsjællands Politi om indsatsen mod tricktyverier og bruger færdighederne i sine shows, hvor han ved flere lejligheder har kunnet liste skjorten af sit offer, uden at vedkommende bemærkede det.

Sunny Cagaras bryllupsshow strækker sig over 20 – 30 minutter med flere indlagte referencer til ægteskabet og kærligheden.

– Jeg har et nummer, hvor jeg beder brudeparret holde på hver sin side af en ballon med pegefingeren. Når de slipper den, falder den til jorden. Bagefter beder jeg dem om at gøre det samme, mens de tænker på deres kærlighed, og så stiger ballonen pludselig til vejrs. Jeg var engang ude for, at ballonen sprang, og senere fik jeg at vide, at parret var gået fra hinanden efter et halvt år. Det var dog næppe ballonens skyld, griner Sunny.

Underholdning bryllup