UNDERHOLDNING
TIL BRYLLUP

- GØR BRYLLUPPET EKSTRA MAGISK

»SUNNY CAGARA ER DEN BEDSTE. HAN LEVERER VAREN TIL PERFEKTION«

– Julie Pelle, Marienlyst Strandhotel

»JEG ER LIGEGLAD HVAD I SIGER, MEN SUNNY KAN LÆSE TANKER. HAN ER FOR VILD«

– Burhan G

»SUNNY CAGARA ALTID DEN FØRSTE VI ANBEFALER.
– HAN ER EN KLASSE FOR SIG« 

- Bo Mertins, Nordic Event

“VORES BRYLLUP BLEV VIRKELIG FORTRYLLENDE. KÆMPE TAK TIL DIG SUNNY”

- Simone & Carlos- Nordic Event

NÆRVÆRENDE UNDERHOLDING TIL BRYLLUPSFESTEN

Er I klar til at give jeres gæster en uforglemmelig oplevelse?
- Med mere end 500 bryllupsshows i hatten, er Sunny Cagara den mest rutineret bryllupstryllekunstner i Danmark. Han ved lige præcis hvad der skal til for at skabe den rette stemning.

Et bryllup er en uforglemmelig dag, hvor brudeparret erklærer deres kærlighed til hinanden, med familie og venner som vidner. Det er en af de største dage i livet, hvor dagen og festen vil være noget, I som brudepar husker resten af jeres liv.

Sunnys underholdning til bryllup er fyldt med tryllekunst og magi i kærlighedens tegn, hvor han er ekspert i at bringe romantik og begejstring ind i sit show, som gør bryllupsfesten endnu mere magisk.
Play Video

GØR BRYLLUPSFESTEN UNIK

Det er med GARANTI at dette indslag bliver et af højdepunkterne til bryllupsfesten.

Ønsker I en fest hvor gæsterne griner og hygger sig? En fest som udskiller sig fra de andre?
- Sunny bryder isen og skaber en nærværende oplevelse på jeres store dag, samt sørger for at gæsterne oplever den unikke underholdning, som skaber en stemning, hvor alle kan mærke den magiske atmosfære.

Vil I sikre, at I og jeres gæster oplever et show, der får jer til at grine, blive facinerede og huske jeres drømmebryllup som noget helt specielt, så book – tryllekunstner Sunny Cagara som underholdning til bryllup.

DU VIL BLIVE FASCINERET
UNDERHOLDT !

LAD SUNNY GØRE JERES BRYLLUP MAGISK OG UFORGLEMMELIGT - Visuel tankelæsning!

FÅ ET MAGISK TILBUD

Send os en forespørgsel, og lad os tale om hvordan vi skaber det perfekte show til jer.

Uanset om I leder efter underholdning til bryllup, firmafesten, eller konfirmation, kan Sunny bidrage med en uforglemmelig oplevelse på den store dag.


Grunden til vi skal bruge en del information angående arrangementet, er fordi tilbuddet  er anderledes, hvis showet fx er for 500 gæster i Aalborg kontra 20 gæster i København.


Book underholdning, show eller foredrag her på siden eller ring på telefon: 40 98 93 33 

»TUSIND TAK FOR DIN FANTASTISKE INDSATS! DU ER FÆNOMENAL, CHARMERENDE OG SUPER PROFESSIONEL. SIKKE ET TALENT.«

– Trine Grønlund, Philips Danmark

UDFYLD DEN MAGISKE FORMULAR

Fra Magasinet Bruden:

Gør festen fortryllende

Magi og gode grin kan bryde isen på den store dag. Sunny Cagara er både asiatisk kærlighedsekspert, tankelæser og professionel lommetyv.

Et bryllup er den ultimative fest. Men festen skal ofte løbes i gang, når gæster, der sjældent eller aldrig har set hinanden før, sidder i det stiveste skrud og akavet søger efter et samtaleemne.

Det kan lette stemningen, når toastmasteren introducerer et underholdende indslag, og der kan grines i fællesskab. Grinet bryder isen, men det kan være sin sag at finde underholdning, som både unge og gamle finder morsomt.

– Jeg bliver tit præsenteret som en engelsktalende kærlighedsekspert fra Asien, der skal fortælle brudeparret om ægteskabets udfordringer. Så sidder gæsterne klar med en høflig interesse og bliver noget overraskede, når jeg siden slår over i dansk, komik og magi, siger Sunny Cagara.

Gæsterne skal sænke paraderne

Sunny er øvet i at fremkalde de gode grin. 200 årlige shows har givet den 34-årige tryllekunstner så meget øvelse, at han kan improvisere og få bryllupsshowet til at fungere i alle forsamlinger.

– Det vigtigste er, at alle gæster føler sig godt tilpas, så jeg udstiller aldrig folk i min stand-up-komik. Det er for nemt. Det er vigtigt at skabe en god atmosfære, så gæsterne sænker paraderne, siger Sunny Cagara.

Sunny bruger i højere grad selvironi, så gæsterne kan grine af løjerne uden at nogen føler sig udenfor. Men hvis der er ønsker om, at onkel Tage skal have frastjålet sit ur og være underholdningens midtpunkt, kan det også arrangeres.

Tryller med underbevidstheden

Sunny har underholdt med magi og stand-up siden 2003, men han kom for alvor på alles læber i 2009, da han deltog i tv-showet Talent 09. Han har siden specialiseret sig i blandt andet tricktyveri og mind control. Selvom Sunny kan skrive magiker og tryllekunstner på sit visitkort, er der ingen høje hatte eller kaniner, når han underholder.

– Man tænker på hatten, kaninerne og blomsterbuketten i inderlommen, når man siger ”trylleri”, men jeg påvirker i højere grad folks underbevidsthed og opmærksomhed. Det er der, trylleriet foregår, siger Sunny.

Det er trylleri med underbevidstheden, når Sunny angiveligt kan læse gæsternes tanker. Mind control kan næsten virke overnaturligt, men det er blot øvelse og psykologisk manipulation, der sikrer succesen – også når Sunny kan fortælle, hvilket tal mellem nul og 2000, du tænkte på. Måske kan han tilmed ”hacke” sig ind på din pinkode?

Lyssky færdigheder

Sunny kunne sagtens have valgt en karriere i en mere lyssky branche. Han kunne hurtigt fylde lommerne med ure og tegnebøger i menneskemylderet på en banegård eller hovedgade, hvis han havde den hensigt. I stedet rådgiver han bl.a. Nordsjællands Politi om indsatsen mod tricktyverier og bruger færdighederne i sine shows, hvor han ved flere lejligheder har kunnet liste skjorten af sit offer, uden at vedkommende bemærkede det.

Sunny Cagaras bryllupsshow strækker sig over 20 – 30 minutter med flere indlagte referencer til ægteskabet og kærligheden.

– Jeg har et nummer, hvor jeg beder brudeparret holde på hver sin side af en ballon med pegefingeren. Når de slipper den, falder den til jorden. Bagefter beder jeg dem om at gøre det samme, mens de tænker på deres kærlighed, og så stiger ballonen pludselig til vejrs. Jeg var engang ude for, at ballonen sprang, og senere fik jeg at vide, at parret var gået fra hinanden efter et halvt år. Det var dog næppe ballonens skyld, griner Sunny.

Scroll to Top