Underholdning til firmafest

Lad Sunny gøre jeres firmafest magisk!

Få magisk underholdning til firmafest

Hvis virksomheden skal holde en årsfest, fejre et jubilæum eller sparke julefrokosten op i de højere luftlag, så kan tryllekunstner Sunny sprede magien blandt gæsterne med underholdning til firmafesten.

Du får toptunet magi, masser af gode grin og et show, der giver alle noget at tale om. Alle elsker, når Sunny stjæler chefens ur, læser ledelsens tanker eller får hele salen til at grine. Hans unikke blanding af magi og komik får gang i alle forsamlinger og ved at booke Sunny, kan I være sikre på, at I får et solidt omdrejningspunkt og sublim underholdning til firmafesten.

Sceneshow eller close-up magi

Uanset om I skal bruge et stort sceneshow eller en close-up magiker til at cirkulere til festen, så er Sunny det perfekte valg med underholdning til firmafesten. Hans evner inden for stand-up, tryllekunst, tankelæsning og tricktyveri kombineres i et overflødighedshorn af rendyrket underholdning. Hvis firmafesten skal være ekstra underholdende, så er Sunnys magi vejen frem. Prøv noget nyt og hyr en magiker til at sparke festen i gear.

Garanti for en magisk oplevelse

Enhver firmaevent med tryllekunstner Sunny Cagara, er en fantastisk oplevelse, der gør, at mange virksomheder hyrer ham igen og igen. Det er et show med garanti for magiske oplevelser.

Tjek de mange udtalelser fra virksomheder og se videoerne med eksempler på Sunny magiske evner med at levere underholdning til firmafest.

« Læs mere om shows

»Alle var helt oppe at ringe over, hvordan denne mand, med så simpelt et setup som et bord, en stol og en kuffert, kunne ”rykke” hele DR-bygningen.
Dette er TOP-underholdning!!«

– DR


Book show