UNDERHOLDNING
TIL FIRMAFEST

LAD SUNNY GØRE JERES FIRMAFEST MAGISK både som fysisk og online show!

“Alle var helt oppe at ringe over, hvordan denne mand, med så simpelt et setup som et bord, en stol og en kuffert, kunne ”rykke” hele DR-bygningen.”
– Dette er TOP-underholdning!! –

Danmarks Radio

“Hvis kunden ønsker kvalitet og ønsker underholdning der sidder lige i skabet, så er Sunny Cagara altid den første vi anbefaler.”
– Han er en klasse for sig –

Bo Mertins, Nordic Event

Få magisk underholdning til firmafesten

Hvis virksomheden skal holde en årsfest, fejre et jubilæum eller sparke julefrokosten op i de højere luftlag, så kan tryllekunstner Sunny Cagara sætte prikken over i’et ved at sprede magi og underholdning til firmafesten både som fysisk og virtuelt show.

Du får toptunet magi, masser af gode grin og et show, der giver ALLE noget at tale om. Alle elsker når Sunny stjæler chefens ur, læser ledelsens tanker, eller får hele salen til at knække sammen af grin. Hans unikke blanding af magi, tankelæsning og komik, får gang i alle forsamlinger og er et overflødighedshorn af rendyrket underholdning.

Online magisk bingo

I denne tid, hvor det er svært at være flere samlet fysisk, og hvor hverdagen er forandret som aldrig før, er socialt samvær yderst vigtigt. Vi har brug for at holde kontakten, være en del af fællesskabet på arbejdspladsen og at se hinanden smile og grine. Derfor har Sunny Cagara tryllet liv i det gamle klassiske bingospil og gjort det magisk. Du kan læse mere om Magisk Bingo her.

Unik underholdning

Uanset om I skal bruge et stort sceneshow eller en close-up magiker til at cirkulere til festen, så er Sunny et perfekt valg med underholdning til firmafest. Hans evner inden for stand-up, tryllekunst, tankelæsning og tricktyveri kombineres i et overflødighedshorn af rendyrket underholdning.

Play Video

Ethver firmaevent med en tryllekunstner som Sunny Cagara, er en fantastisk oplevelse, der resulterer, at mange virksomheder hyrer ham igen og igen. Så uanset om I skal bruge et show til en større forsamling eller en close-up magiker til at cirkulere til festen, så er Sunnys magi vejen frem og det perfekte valg til firmafesten

Prøv noget unikt og hyr en ÆGTE magiker til at sparke festen i gear. – Der er garanti for et show med magiske oplevelser.

Gør firmafesten uforglemmelig

Tjek de mange udtalelser fra virksomheder og se videoerne med eksempler på Sunnys magiske evner med at levere underholdning til firmafest.

Scroll to Top