UNDERHOLDNING
TIL FIRMAFEST

LAD SUNNY GØRE JERES FIRMAFEST MAGISK!


UNDERHOLDNING
TIL FIRMAFEST

LAD SUNNY GØRE JERES FIRMAFEST MAGISK!


“Alle var helt oppe at ringe over, hvordan denne mand, med så simpelt et setup som et bord, en stol og en kuffert, kunne ”rykke” hele DR-bygningen.”
– Dette er TOP-underholdning!! –

Danmarks Radio

Underholdning til Firma
“Hvis kunden ønsker kvalitet og ønsker underholdning der sidder lige i skabet, så er Sunny Cagara altid den første vi anbefaler.”
– Han er en klasse for sig –

Bo Mertins, Nordic Event

Få magisk underholdning til firmafesten

Få magisk underholdning til firmafesten

Hvis virksomheden skal holde en årsfest, fejre et jubilæum eller sparke julefrokosten op i de højere luftlag, så kan tryllekunstner Sunny Cagara sætte prikken over i’et ved at sprede magi og underholdning til firmafesten.

Du får toptunet magi, masser af gode grin og et show, der giver ALLE noget at tale om. Alle elsker når Sunny stjæler chefens ur, læser ledelsens tanker, eller får hele salen til at knække sammen af grin. Hans unikke blanding af magi, tankelæsning og komik, får gang i alle forsamlinger og er et overflødighedshorn af rendyrket underholdning.

Unik underholdning

Uanset om I skal bruge et stort sceneshow eller en close-up magiker til at cirkulere til festen, så er Sunny et perfekt valg med underholdning til firmafest. Hans evner inden for stand-up, tryllekunst, tankelæsning og tricktyveri kombineres i et overflødighedshorn af rendyrket underholdning.

Underholdning til din firmafest med Sunny Cagara

Enhver firmaevent med en tryllekunstner som Sunny Cagara, er en fantastisk oplevelse, der resulterer, at mange virksomheder hyrer ham igen og igen. Så uanset om I skal bruge et show til en større forsamling eller en close-up magiker til at cirkulere til festen, så er Sunnys magi vejen frem og det perfekte valg til firmafesten

Prøv noget unikt og hyr en ÆGTE magiker til at sparke festen i gear. – Der er garanti for et show med magiske oplevelser.

Gør firmafesten uforglemmelig

Tjek de mange udtalelser fra virksomheder og se videoerne med eksempler på Sunnys magiske evner med at levere underholdning til firmafest.


Send forespørgsel