UNDERHOLDNING
TIL FIRMAFEST

LAD SUNNY GØRE JERES FIRMAFEST MAGISK!


UNDERHOLDNING
TIL FIRMAFEST

LAD SUNNY GØRE JERES FIRMAFEST MAGISK!


“Alle var helt oppe at ringe over, hvordan denne mand, med så simpelt et setup som et bord, en stol og en kuffert, kunne ”rykke” hele DR-bygningen.
Dette er TOP-underholdning!!”

Danmarks Radio

“Hvis kunden ønsker kvalitet og ønsker underholdning der sidder lige i skabet, så er Sunny Cagara altid den første vi anbefaler.”

Bo Mertins, Nordic Event

Få magisk underholdning til firmafest

Få magisk underholdning til firmafest

Hvis virksomheden skal holde en årsfest, fejre et jubilæum eller sparke julefrokosten op i de højere luftlag, så kan tryllekunstner Sunny sprede magien blandt gæsterne med underholdning til firmafesten.

Du får toptunet magi, masser af gode grin og et show, der giver alle noget at tale om. Alle elsker, når Sunny stjæler chefens ur, læser ledelsens tanker eller får hele salen til at grine. Hans unikke blanding af magi og komik får gang i alle forsamlinger og ved at booke Sunny, kan I være sikre på, at I får et solidt omdrejningspunkt og sublim underholdning til firmafesten.

Uanset om I skal bruge et stort sceneshow eller en close-up magiker til at cirkulere til festen, så er Sunny det perfekte valg med underholdning til firmafesten. Hans evner inden for stand-up, tryllekunst, tankelæsning og tricktyveri kombineres i et overflødighedshorn af rendyrket underholdning.


Hvis firmafesten skal være ekstra underholdende, så er Sunnys magi vejen frem. Prøv noget nyt og hyr en magiker til at sparke festen i gear.

Enhver firmaevent med tryllekunstner Sunny Cagara, er en fantastisk oplevelse, der gør, at mange virksomheder hyrer ham igen og igen. Det er et show med garanti for magiske oplevelser.

Tjek de mange udtalelser fra virksomheder og se videoerne med eksempler på Sunny magiske evner med at levere underholdning til firmafest.


Send forespørgsel