GØR FORVANDLINGEN FRA
BARN TIL VOKSEN MAGISK!

Play Video
Play Video

Se hvad Isabella og Philip syntes om konfirmationsshowet.

HOKUS POKUS KONFIRMANDEN I FOKUS

Når man træder ind i de voksnes rækker, skal festen være noget, som man husker for altid. Sunny skaber underholdning til konfirmationen – et show, hvor dagens hovedperson kan komme i fokus og få en unik oplevelse for livet.

“SUNNYS OPTRÆDEN TIL LUCAS KONFIRMATION, VAR HELT IGENNEM TOP PROFESSIONEL, VILDT SJOV, GENNEMFØRT OG MED MASSER AF WOW-EFFEKT. LUCAS VAR RIGTIG GLAD (DET SAMME VAR HANS FORÆLDRE) HVILKET GAV YDERLIGERE GOD STEMNING OG EN MASSE AT TALE OM BAGEFTER.”

Jesper Buch

“JEG HAR OPLEVET SUNNY VED MIN SØNS KONFIRMATION – HVOR HAN GAV OS ALLE EN MAGISK OPLEVELSE. MED SIT SHOW HVOR HAN BÅDE INKLUDERER STAND-UP, TRYL OG MAGI, SKABTE HAN SMIL, LATTER OG GLÆDE HOS OS ALLE OG VAR MED TIL AT GØRE DAGEN UFORGLEMMELIG.”

Marianne Drachmann

HOKUS POKUS KONFIRMANDEN I FOKUS

Konfirmationsfesten skal være en fed oplevelse, så tryllekunstner Sunny Cagara sørger for at give konfirmanden den perfekte oplevelse med fænomenal underholdning. Sunnys store erfaring med at lave shows efter hovedpersonens behov gør ham til et fantastisk valg, når man skal bruge underholdning til konfirmationen.

Det foregår selvfølgelig med konfirmanden som omdrejningspunkt, så Sunny sørger for at koordinere og forme showet efter konfirmandens og familiens ønsker.

Det kan være enormt overvældende at være i fokus hele dagen, så Sunny sørger for at selv den mest generte konfirmand får en god konfirmation, der rummer masser af glæde, magi og underholdning.

UNDERHOLDNING TIL KONFIRMATION FOR HELE FAMILIEN

Vi ved at alderen på gæsterne spænder vidt til en konfirmation. Derfor sørger vi for at showet henvender sig til både børn og voksne, så alle kan være med. Der vil både være jokes, tryllerier
og overraskelser for hele familien.

Du kan se et udpluk af hvad Sunny kan lige her.

Play Video
Ønsker du, at dit barn skal have en uforglemmelig og magisk konfirmation, de sent vil glemme? Kontakt os allerede i dag, for at booke Sunny, så er I garanteret en underholdende konfirmationen i magiens tegn.

PRISERNE STARTER FRA 10.000 kr.

Scroll to Top