Underholdning til konfirmation

Gør forvandlingen fra barn til voksen magisk!

Hokus pokus konfirmanden i fokus

Når man træder ind i de voksnes rækker, skal festen være noget, som man husker for altid. Sunny skaber underholdning til konfirmationen – et show, hvor dagens hovedperson kommer i fokus og får en unik oplevelse for livet. Konfirmationsfesten skal være en fed oplevelse, så tryllekunstneren Sunny sørger for at give konfirmanden den perfekte oplevelse med fænomenal underholdning. Sunnys store erfaring med at lave shows efter hovedpersonens behov gør ham til et fantastisk valg, når man skal bruge underholdning til konfirmationen.

Magisk underholdning til konfirmation


Det foregår selvfølgelig med konfirmanden som omdrejningspunkt, så Sunny sørger for at koordinere og forme showet efter konfirmandens og familiens ønsker. Det kan være enormt overvældende at være i fokus hele dagen, så Sunny sørger for at selv den mest generte konfirmand får en god konfirmation, der rummer masser af glæde, magi og underholdning.

Book Sunny Cagara til underholdning

Ønsker du, at dit barn skal have en uforglemmelig og magisk konfirmation, de sent vil glemme? Kontakt os allerede i dag, for at booke Sunny, så er I garanteret en underholdende konfirmationen i magiens tegn.

« Læs mere om shows

Jeg har oplevet Sunny ved min søns konfirmation – hvor han gav os alle en MAGISK oplevelse. Med sit show hvor han både inkluderer stand-up, tryl og magi, skabte han smil, latter og glæde hos os alle og var med til at gøre dagen uforglemmelig.

– Marianne Drachmann


Book show