UNDERHOLDNING
TIL julefrokost

FORTRYLLENDE UNDERHOLDNING TIL JULEFROKOST

HVIS GOD JULEMAD OG FORTRYLLENDE UNDERHOLDNING ER OPSKRIFTEN PÅ EN MAGISK JULEFROKOST. HVORFOR SÅ IKKE SPARKE FESTEN I GANG MED VANVITTIG FED MAGI SERVERET AF EN AF LANDETS DYGTIGSTE TRYLLEKUNSTNERE?

SKAB GLÆDE MED ET FESTLIGT INDSLAG

Sunny har mange års erfaring med underholdning til julefrokoster og gør disse til noget de ansatte husker og ser tilbage på med glæde. Uanset om I skal holde en fest med mange hundrede ansatte, eller bare vil have et festligt indslag til en mindre julefrokost, så ved Sunny hvad der skal til for at gøre julefrokosten sjov og uforglemmelig.

GARANTI FOR ET MAGISK SHOW?

Mange virksomheder inviterer Sunny tilbage flere år i træk for at give dem en på opleveren til julefrokosten og det er der en virkelig god grund til:

– I kommer til at grine, blive fascineret og tænke: Dét kan bare ikke lade sig gøre!

Play Video

Sunny kan tage fusen på chefen, snuppe uret fra den kække medarbejder eller læse dine tanker… Med andre ord, alt kan ske.

Sunny har optrådt ved mere end 500 julefrokoster og det gør ham til en af Danmarks mest erfarende jule-entertainere. Med den erfaring er han hurtig på replikken og kan let tilpasse sig firmaet ånd og humor.

Send os en forespørgsel så vi kan tale om hvordan vi gør jeres julefrokost magisk.

 

Scroll to Top