Underholdning til Julefrokost

Tryllekunstner Sunny tager julemagien med til festen.

Fortryllende underholdning til julefrokost


Når I begynder at høre bjældeklang i det fjerne, og årets uundgåelige julefrokost begynder at blive stablet på benene, hvorfor så ikke sparke festen i gang med vanvittig fed magi serveret af en af landets dygtigste tryllekunstnere?

Skab glæde med et festligt indslag


Sunny tager sin sæk med magiske gaver med og forvandler hele salen til en kogende kedel, der bobler over af latter og julestemning. Sunny har mange års erfaring med underholdning til julefrokoster og gør disse til noget de ansatte husker og ser tilbage på med glæde. Uanset om I skal holde en fest med mange hundrede ansatte, eller bare vil have et festligt indslag til en mindre julefrokost, så er Sunny et perfekt valg til at sørge for underholdningen.

Garanti for et magisk show


Mange af hans tilfredse kunder inviterer ham hvert år tilbage for at give dem et bragende show til julefrokosten og det er der en virkeligt god grund til: Sunny gør enhver julefrokost til en oplevelse spækket med magi.

Skal Sunny også sprede lidt julemagi til jeres julefrokost? Book ham her på siden allerede i dag.

« Læs mere om shows

Hylende morsomt og helt fantastisk!

»Sunny underholdte os til vores julefrokost. Vi var alle sammen oppe at køre før Sunny kom på, så vi må have været et hårdt publikum at gå ind til. Men Sunny viste professionalisme som tryllekunstner… Han startede sit show stille og roligt og fik sat os ned i gear, så han kunne styre os. Virkelig professionelt gjort. Vi grinede alle så meget, at vi fik ondt i maven.«

– Brøndby IF


Book show