FOREDRAG

LÆR SUNNYS GODE RÅD TIL AT STOPPE TRICKTYVERI

DANMARKS FØRENDE SPECIALIST I TRICKTYVERI

Sunny er Danmarks førende specialist i tricktyveri. Han har brugt mange år på at træne de samme tricks og fingerfærdigheder som rigtige tricktyve og lommetyve bruger til at stjæle fra andre og han bruger denne viden til at holde foredrag om tricktyveriforebyggelse.

UDDANNER POLITIET OG VIRKSOMHEDER

Han arbejder som rådgiver for FN og Nordsjællands Politi, der bruger hans store viden indenfor området til at uddanne deres ansatte i tricktyveriets mange facetter. I hans foredrag indgår der praktiske demonstrationer, hvor han viser hvor nemt det er at stjæle fra folk ved hjælp af simple, manipulerende teknikker. Han forklarer også hvorfor det virker og hvad man kan gøre for at undgå at blive offer for rigtige tricktyve.

Hans rådgivning har hjulpet både virksomheder og privatpersoner med at blive modstandsdygtige over for tricktyveri.

BLIV KLÆDT PÅ TIL AT UNDGÅ TRICKTYVENE

Ved hjælp af praktiske demonstrationer, teoretisk undervisning og en god portion humor, sørger Sunny for at klæde publikum på til at undgå tricktyvenes lange fingre.

Besøg Sunnys side om tricktyveri på www.tricktyveri.dk eller book et foredrag her på siden.

»I forbindelse med uddannelse og sikkerhedsbriefing af FN-personale i Danmark havde FN i Danmark hvert år i december de sidste 4 år inviteret Sunny Cagara ud for at anskueliggøre og vise den uheldige udvikling indenfor tricktyverier, lommetyverier samt snyd og bedrag. Antallet af deltagere er voksende hvert år da de gerne vil opleve Sunnys show-foredrag.

En investering i sådan et sikkerhedsforedrag er den bedste forebyggelse man umiddelbart kan få. For ikke at glemme at det at blive undervist, rent faktisk var ganske underholdende.«

– Jesper Palm Lundorf,
Sikkerhedsansvarlig for FN i Danmark

Scroll to Top