»VI MED 100 PROCENT SIKKERHED GARANTERE AT SUNNY LEVERER VAREN TIL PERFEKTION«

– Julie Pelle, Marienlyst Strandhotel

»JEG ER LIGEGLAD HVAD I SIGER, MEN SUNNY KAN LÆSE TANKER. HAN ER FOR VILD«

– Burhan G

»SUNNY CAGARA ALTID DEN FØRSTE VI ANBEFALER.
HAN ER EN KLASSE FOR SIG« 

- Bo Mertins, Nordic Event

»SUNNY GJORDE LUCAS KONFIRMATION TIL EN KÆMPE SUCCES«

- Jesper Buch

Magisk Bingo!

Magisk Bingo kan foregå fysisk i en konferencesal MEN som tiden er nu, foregår det meste online, og heldigvis med stor succes.

Sunny Cagara er en af landets absolut bedste tryllekunstnere. Nu har han tryllet liv i det gamle klassiske bingospil og gjort det magisk.

Mange virksomheder booker nu Sunny til at være deres fortryllende online bingovært, da vi ikke kan være samlet til firmafesten eller julefrokosten.

Sunny tilslutter sig jeres online møde eller julefrokost og giver den virtuelle julefrokost et fortryllende twist med magi, comedy og et spil Magisk Bingo.

I denne tid, hvor vi ikke kan være sammen fysisk, og hvor hverdagen er forandret som aldrig før, er socialt samvær essentielt. Vi har brug for at holde kontakten, være en del af fællesskabet på arbejdspladsen og at se hinanden smile og grine.

Det klassiske bingo vs. Magisk Bingo

Bingo har eksisteret i mange år, men har du også oplevet at Bingo kan være en smule langtrukken? Nu har du muligheden for at opleve bingo på en måde, som aldrig før.

Med Sunny Cagara som jeres bingovært bliver det klassiske bingo nu tryllet om til Magisk Bingo. I kan være helt sikre på at det bliver fascinerende, visuelt og humoristisk.

"Aldrig før har bingo været
så underholdende, sjovt
og visuelt."

Mette Bregninge, GEA

I vil opleve magi, comedy og digital tankelæsning. Ja, selvom I sidder bag skærmen vil Sunny være i stand til at læse jeres tanker… så pas på hvad I tænker 😉

For at skabe de bedste rammer så ring og få en snak med Sunny og hør om de forskellige muligheder.

SUNNY CAGARA

-MERE END MAGI

FÅ ET MAGISK TILBUD

Send os en forespørgsel, og lad os tale om hvordan vi skaber det perfekte show til jer. Uanset om I leder efter underholdning til bryllup, firmafesten, eller konfirmation, kan Sunny bidrage med en uforglemmelig oplevelse på den store dag.

Grunden til vi skal bruge en del information angående arrangementet, er fordi tilbuddet  er anderledes, hvis showet fx er for 500 gæster i Aalborg kontra 20 gæster i København.

Book underholdning, show eller foredrag her på siden eller ring på telefon: 40 98 93 33 

»TUSIND TAK FOR DIN FANTASTISKE INDSATS! DU ER FÆNOMENAL, CHARMERENDE OG SUPER PROFESSIONEL. SIKKE ET TALENT.«

– Trine Grønlund, Philips Danmark

UDFYLD DEN MAGISKE FORMULAR

Så vender Sunny tilbage snarest muligt

Scroll to Top