TRYLLEKUNSTNER I BALLERUP

RUP EN BALLE SÅ DET MAGI OG UNDERHOLDNING TIL ALLE

TRYLLEKUNSTNER I BALLERUP

RUP EN BALLE SÅ DET MAGI OG UNDERHOLDNING TIL ALLE

OM DEN FORTRYLLENDE TRYLLEKUNSTNER I BALLERUP

Sunny Cagara er kendt for at optræde som tryllekunstner på bl.a. DR og TV2, og anses i dag for at være en af Danmarks absolut bedste tryllekunstnere. Igennem årene har han specialiseret sig i tricktyveri. Erfaringen med dette er oparbejdet gennem at snyde og bestjæle publikum som en del af hans trylleshows.

Nu er han Danmarks førende specialist inden for tricktyveri og er konsulent for Nordsjællands Politi og afholder hvert år showforedrag for både PET, FN, forsikringsselskaber, virksomheder og foreninger. (billede af foredrag) Evt video

Ballerup har et stort industrikvarter og Sunny har jævnligt fornøjelsen af at optræde med sit trylleshow men også med hans velroste foredrag omkring tricktyveri.

Sunny har blødt punkt for Ballerup, da han i de tidligere år af sin karriere optrådte en del og brugte mange øvetimer for de ansatte på Hotel Lautrup Park i Ballerup.

Firmajulefrokost i Ballerup

Skal den magiske underholdning til julefrokosten være fortryllende og i top, så glæd jer over at tryllekunstner, tricktyv og tankelæser Sunny Cagara står klar med et show der vælter kegler. Han bruger trylleriet som sit værktøj og skaber et forunderligt indslag som kombinerer psykologisk manipulation, hypnotiske effekter og stand-up i verdensklasse.Især til julefrokosten er det et hit at få en tryllekunstner som Sunny ud at optræde. Sunnys show rammer bredt så alle bliver underholdt. Hvis der skulle være nogle enkelte, pga snapsens slørende effekt, som ikke helt kan følge med i Sunnys intellektuelle selvironiske skarpe humor, så forsikrer vi jer at de nok skal få øjnene op og tabe kæberne, når Sunny tryller en flaske snaps frem ud af det blå og med et enkelt skål, snupper den kække medarbejders ur og slips, uden han opdager det.

En snaps der huskes

Om det er til at kickstarte festen eller sætte prikken over i’et efter hovedretten med et fortryllende show til firmajulefrokosten, så kan I være sikre på at dette bliver et trylleshow som IKKE bliver glemt…

Trods snapsen på magisk vis holdte dig varm, da du i din brandert lagde dig til at sove på en “blød” kantsten lige ude foran dit skønne hus i Ballerup. Vågner op et par timer senere men erindrer ikke hvordan du er havnet der. Så vil der være én ting der står soleklart, nemlig Sunnys show og alle de umulig ting han viste til jeres firmajulefrokost. Og med det i tankerne vil du komme til den konklusion, at det må være den magiske tryllekunstner Sunny Cagara der teleporterede dig hele vejen hjem 😉

Konferencer og Messer i Ballerup

Sunny er den tryllekunstner i Danmark som har den største internationale erfaring. Med utallige shows i Berlin, London, New York og Ballerup, så leverer Sunny let et flydende show på engelsk hvis der skulle være behov for det. Han optræder ca ved 50-70 konferencer om året, både med et underholdende og fortryllende show men også som konferencier.

Hvis deltagerne skal grine og have en oplevelse udover det sædvanlige så anbefaler de store eventbureauer, tryllekunstner Sunny Cagara. Sunnys brede repertoire og imponerende talent for at improvisere gør ham til en tryllekunstner i topklasse og han er en fabelagtig menneskekender som formår at skabe den helt rette atmosfære blandt gæsterne uanset nationalitet og kultur.

De store eventbureauer kalder Sunny Cagara for det sikre valg. Derfor bookes denne tryllekunstner af de samme kunder år efter år. 

“JEG HAR HAFT SUNNY UDE AT OPTRÆDE TIL MIT BRYLLUP OG SELVOM FESTEN I SIG SELV VAR HELT I TOP, SÅ ER DET STADIG SUNNYS SHOW SOM STÅR KLAREST I FOLKS I ERINDRING! HAN FORMÅEDE BOGSTAVELIG TALT AT TRYLLEBINDE HELE FESTEN, FAKTISK I EN SÅDAN GRAD AT JEG OVERVEJER AT BLIVE GIFT IGEN :)”

“DERUDOVER HAR JEG OGSÅ BRUGT HAM TIL FIRMAFESTER, HVOR HAN LIGELEDES KOMBINERER MAGI MED STAND-UP OG IKKE MINDST SELVIRONI.”

“SUNNY ER SIKKERT KORT TIL FESTEN, BRYLLUPPET, KONFERENCEN ELLER LIGN.”

Jacob Kjær – Lykkelig mand

Underholdning til konfirmation

Sunny har lavet et skræddersyet show både til konfirmationen og til brylluppet.
I kan være helt sikre på at konfirmanden og gæsterne kommer til at huske dette magiske indslag. Der vil være fokus på at konfirmanden får en oplevelse ud over det sædvanlige og alle gæsterne vil tabe kæberne så de ser hvordan en tryllekunstner som Sunny formår at læse tanker og psykologisk manipulere med ALLE gæsterne. Bliv ikke overrasket hvis Moster Karen fra Ballerup pludselig ikke kan læse fordi Sunny har hypnotiseret hende 🙂

Underholdning til bryllup.

Showet til brylluppet er skruet sammen med sjove og skæve kærlighedsjokes.

– Det vigtigste er, at alle gæster føler sig godt tilpas, så Sunny udstiller aldrig folk i sin stand-up-komik. Det er for nemt. Det er vigtigt at skabe en god atmosfære, så gæsterne sænker paraderne, siger den halv asiatiske tryllekunstner Sunny Cagara.

Sunny bruger i højere grad selvironi, så gæsterne kan grine af løjerne uden at nogen føler sig udenfor. Men hvis der er ønsker om, at onkel Tage, som i sin unge alder var Ballerups plage, skal have frastjålet sit ur og være underholdningens midtpunkt, kan det også arrangeres. Trylleriet og dette skræddersyet har et romantisk plot og efterlader parret med et uforglemmeligt minde.

Send en fortryllende forespørgsel nu – inden Sunnys kalender er booket op.

Scroll to Top