TRYLLEKUNSTNER I FREDERIKSSUND

SUND MAGI KAN OPLEVES I FREDERIKSSUND

LEDER DU EFTER EN DYGTIG TRYLLEKUNSTNER I FREDERIKSSUND SOM KAN LEVERE GOD UNDERHOLDNING?

Så er du havnet det helt rigtige sted. Sunny Cagara er en af Danmarks bedste tryllekunstnere og landets førende specialist i tricktyveri. Han er kendt fra TV og mange kalder ham også den gode tricktyv.

Er Sunny en normal tryllekunstner?

Man må sige at han er en unik tryllekunstner som brander sig selv med titlen som: Tryllekunstner, Tricktyv og Tankelæser.
Sunny Cagara kombinerer sin optræden med topklasse stand-up og er højt respekteret i tryllebranchen og anses for at være en af de mest kreative tryllekunstnere i verden.
Sunny optræder i Frederikssund både til firmafester, bryllupper og konfirmationer.
Tryllekunstner og tricktyven laver også en del foredrag omkring tricktyveri. Han er konsulent for Nordsjællands Politi hvor de er sammen ude at bekæmpe tricktyveri og indbrud.

En tryllekunstner som bekæmper tricktyveri

Ser du en tryllekunstner i Frederikssund som er lille med asiatisk udseende så er det en god ide at holde på hat og briller… og dit ur 🙂 Han har bevist utallige interviews og på tv hvor hurtigt han kan snuppe uret. Et rolex ur tager han på 2-3 sekunder.
Heldigvis er han en en af de gode og du kan være sikker på at han afleverer alt det han har stjålet tilbage. Du kan opleve det i hans foredrag omkring tricktyveri. Du kan læse mere her: www.tricktyveri.dk

Kvalitetsunderholdning med stort K

Han har været professionel tryllekunstner i mere end 15 år og har lavet over 2000 shows.

Skal der holdes en magisk fest i Frederikssund, så er tryllekunstner Sunny Cagara klar til at levere en performance som I vil huske meget længe.

“VI AFHOLDTE KONFIRMATION PÅ EN LOKAL RESTAURANT I FREDERIKSSUND. VI HAVDE BOOKET TRYLLEKUNSTNER SUNNY CAGARA TIL AT UNDERHOLDE. DET VAR ALLE PENGENE VÆRD OG MIN DATTER IDA VAR MEGET BEGEJSTRET.”

“PÅ VEGNE AF MIN DATTER OG ALLE VORES GÆSTER SÅ KAN VI MED 100 PROCENT GARANTI ANBEFALE DANMARKS BEDSTE TRYLLEKUNSTNER SUNNY CAGARA.”

Anne S. – Mor til Ida

Se alle de fantastisk udtalelser privatpersoner og firmaer har omkring Sunny.

Vidste du at Sunny Cagara er den tryllekunstner med flest 5

stjernede Google anmeldelser.

Han er ikke bare en dygtig tryllekunstner som kan nogle fede tricks, men Sunny har bare en egenskab til at gå direkte ind i folk og få dem til at føle sig godt tilpas og skabe et stort smil på deres læber. Booker du Sunny så er du sikker på, at han leverer underholdning som alle sent vil glemme og med den store erfaring han har, så ved han hvad der skal til for, at skabe den helt rigtige stemning til jeres arrangement.

Hvis I skal holde julefrokost i Frederikssund, så giv Sunny et kald og få en snak omkring hvordan I gør jeres julefrokost eller firmafest fortryllende.

Han kan læse dine tanker, lukke munden på den kække medarbejder og stjæle chefens ur. 🙂

Underholdning til konfirmation

Sunny har lavet et skræddersyet show til konfirmationen. I kan være helt sikre på, at konfirmanden og gæsterne kommer til at huske dette magiske indslag. Der vil være fokus på, at konfirmanden får en oplevelse ud over det sædvanlige og alle gæsterne vil tabe kæberne så de ser hvordan en tryllekunstner som Sunny, formår at læse tanker og psykologisk manipulerer med ALLE gæsterne. Bliv ikke overrasket hvis onkel Tage fra Frederikssund, pludselig ikke kan læse fordi Sunny har hypnotiseret ham 🙂

Send en magisk forespørgsel nu – inden Sunnys kalender er booket op.

Besøg også Sunnys side om tricktyveri på www.tricktyveri.dk eller book et foredrag her på siden.

Scroll to Top