TRYLLEKUNSTNER I KØBENHAVN

UNDERHOLDNING DER HUSKES

SUNNY CAGARA ER EN AF KØBENHAVNS BEDSTE TRYLLEKUNSTNERE OG LANDETS FØRENDE SPECIALIST I TRICKTYVERI

Hans store erfaring som tryllekunstner og entertainer kommer fra alle slags scener, fra Tivoli til Strøget i København og til scener i det store udland.

Sunny Cagara er en af Københavns bedste tryllekunstnere og landets førende specialist i tricktyveri. Hans store erfaring som tryllekunstner og entertainer kommer fra alle slags scener, fra Tivoli til Strøget i København og til scener i det store udland.

Sunny er tryllekunstner og han kan skabe magi i København, han kommer tæt på, overrasker og underholder. Med en unik blanding af tryllekunst, tricktyveri, stand-up og tankelæsning er Sunny den perfekte entertainer. En ting er at booke en dygtig tryllekunstner som kan nogle fede tricks, men det Sunny Cagara formår, er hans egenskab til at gå direkte ind i folk og få dem til at føle sig godt tilpas og skabe et stort smil på deres læber.

Erfaring er en vigtig ting når man optræder for så mange forskellige mennesker som Sunny gør. Han har været professionel tryllekunstner i mere end 15 år og igennem de seneste 10 år har Sunny lavet tusindvis af shows. Det er underholdning i topklasse og han vil med sin erfaring skabe den helt rigtige stemning til jeres fest.

Underholdning til julefrokost i København

Det er utroligt populært med underholdning til julefrokosten. Sunny har hvert år en masse shows i København og især til julefrokosten er det et hit at få tryllekunstner Sunny Cagara ud at optræde. Om det er til at kickstarte festen eller sætte prikken over i’et efter hovedretten, så kan I være sikre på, at opleve et show som blæser jer bagover.

Konferencer i København

Sunny er den tryllekunstner i København som har den største internationale erfaring. Med utallige shows i London, New York og Las Vegas leverer Sunny let et flydende show på engelsk. Han optræder ca ved 50-70 konferencer om året, både med et show men også som konferencier.

De store eventbureauer kalder Sunny Cagara for det sikre valg. De ved at Sunnys service er i topklasse og at han er en menneskekender, som formår at skabe den helt rette atmosfære blandt gæsterne uanset race, kultur og religion.

Du kan se et udpluk af hvad Sunny kan lige her.

“VI HAR HAR INGEN ANDEN TRYLLEKUNSTNER UDE END SUNNY CAGARA. HAN ER SIMPELTHEN EN KLASSE FOR SIG. VI AFHOLDTE LEDERSAMLING, OG DE SKAL SELVFØLGELIG HAVE DET BEDSTE. ALLE VAR SÅ IMPONERET OVER SHOWET OG MÅDEN DENNE TRYLLEKUNSTNER INVOLVEREDE ALLE LEDERNE.”

“DEN BEDSTE MØDE AT KICKSTARTE DAGEN PÅ, DA DER VIRKELIG BLEV TALT OM DET VED ALLE BORDENE EFTERFØLGENDE. TAK FOR EN VIRKELIG GOD OPLEVELSE.”

Marianne D. – YouSee

Receptioner i København

En magisk måde at byde sine gæster velkommen på er selvfølgelig med en god velkomstdrink men et magisk indslag vil vælte kegler. Sunny bruges ofte til at gå rundt blandt gæsterne og fortryller dem med at læse deres tanker, skabe magi i gæsterne egne hænder, ja og hvis du kender til Sunny så snupper han nok også et ur eller to. Dette skaber altid gode reaktioner og er en magisk måde at få rystet gæsterne sammen på, da det bliver et godt samtaleemne. Tryllekunstneren Sunny har speciale i close-up magi, som betyder magi helt tæt på. At kunne “snyde” og udføre sin kunst lige foran næsen på folk kræver at man kan sit håndværk til perfektion.

Unik underholdning i København

Uanset om I skal bruge et fællesshow eller en tryllekunstner til at cirkulere til festen, så er Sunny Cagara et perfekt valg mht. underholdning til firmafest i København. Hans evner inden for stand-up og tryllekunst er i allerhøjeste klasse og når Sunny kombinerer det med tankelæsning og tricktyveri, så er det et helt unikt show og det er med garanti at ALLE gæsterne vil blive underholdt.

Det magiske bryllup

Her på hjemmesiden kan I se videoer omkring Sunnys underholdning til bryllup. For nyligt optrådte Sunny på Hotel Admiral i København og selv tjenerne blev nødt til at kigge med de konstant kunne høre at gæsterne morede sig.

Vi har gæster som har kontaktet os 10 år efter deres bryllup og siger at gæsterne stadig husker den magiske tryllekunstner som optrådte. Når Sunnys optræden huskes længe efter, så er der garanti for, at dette er uforglemmelig underholdning til bryllup.

Det er kvalitetsunderholdning som blander magi, stand-up, tricktyveri og tankelæsning.

Besøg også Sunnys side om tricktyveri på www.tricktyveri.dk eller book et foredrag her på siden.

Scroll to Top