TRYLLEKUNSTNER I RINGSTED

NÅR UNDERHOLDNINGEN TIL FIRMAFESTEN UDFØRES AF EN TRYLLEKUNSTNER SÅ KAN DET IKKE VÆRE ET RINGE STED AF VÆRE.

TRYLLEKUNSTNER I RINGSTED

Sunny Cagara er en af Danmarks bedste tryllekunstnere og landets førende specialist i tricktyveri. Hans store erfaring som tryllekunstner og entertainer kommer fra alle slags scener, fra shows i det lokale Ringsted til det mere forretningsorienterede Ringsted Kongrescenter og til scener i det store udland.

Tryllekunstneren Sunny skaber magi i Ringsted, som er forbløffende og underholdende.

Sunnys store erfaring og hans sammensætning af tryllekunst, tricktyveri, stand-up og tankelæsning gør showet og Sunny til en unik entertainer.

Erfaring er en vigtig ting når man optræder for så mange forskellige mennesker som Sunny gør. Han har været professionel tryllekunstner i mere end 15 år og igennem de seneste 10 år har Sunny lavet tusindvis af shows.

En ting er at booke en dygtig tryllekunstner som kan nogle fede tricks, men Sunny har bare en egenskab til at gå direkte ind i folk og få dem til at føle sig godt tilpas og skabe et stort smil på deres læber. Han leverer underholdning i topklasse og han vil med sin erfaring skabe den helt rigtige stemning til jeres arrangement.

Julefrokost i Ringsted

Det er utroligt populært med underholdning til julefrokosten. Sunny har hvert år en masse shows i Ringsted og har startet et magisk samarbejde med Sørup Herregaard i Ringsted. De vægter kvalitet højt og ønsker at deres gæster for kvalitetsunderholdning. Efter at Sunny fortryllede alle de ansatte til deres julefrokost så gav det god mening at skabe et samarbejde.
Især til julefrokosten er det et hit at få tryllekunstner Sunny Cagara ud at optræde. Om det er til at kickstarte festen eller sætte prikken over i’et efter hovedretten, så kan I være sikre på at opleve et show som blæser jer omkuld. – 

Læs mere under underholdning til julefrokost.

Konferencer i Ringsted

Sunny er den tryllekunstner i Danmark som har den største internationale erfaring. Med utallige shows i London, Luxembourg, Las Vegas og Ringsted, så leverer Sunny let et flydende show på engelsk. Han optræder ca ved 40-70 konferencer om året, både med et underholdende og fortryllende show men også som konferencier.

De store eventbureauer kalder Sunny Cagara for det sikre valg når der skal stand-up eller en tryllekunstner på scenen.
Hvis gæsterne skal grine og have en oplevelse udover det sædvanlige så anbefaler de Sunny Cagara. Sunnys service er i topklasse og han er en fabelagtig menneskekender som formår at skabe den helt rette atmosfære blandt gæsterne uanset race, kultur og religion.

Besøg Sunnys side om tricktyveri på www.tricktyveri.dk eller book et foredrag her på siden.

“VI AFHOLDTE KONFIRMATION PÅ EN LOKAL RESTAURANT I RINGSTED. VI HAVDE BOOKET TRYLLEKUNSTNER SUNNY CAGARA TIL AT UNDERHOLDE. DET VAR ALLE PENGENE VÆRD OG MIN DATTER IDA VAR MEGET BEGEJSTRET. ”

“PÅ VEGNE AF MIN DATTER OG ALLE VORES GÆSTER SÅ KAN VI MED 100 PROCENT GARANTI ANBEFALE DANMARKS BEDSTE TRYLLEKUNSTNER SUNNY CAGARA .”

Anne S. – Mor til Ida

Receptioner i Ringsted

En anderledes måde at byde sine gæster velkommen på er selvfølgelig med en god velkomstdrink og lidt let at spise, men et magisk indslag vælter kegler og er noget som huskes.
Sunny bruges ofte til at gå rundt blandt gæsterne og fortryller dem med at læse deres tanker, skabe magi i gæsterne egne hænder, ja og hvis du kender til Sunny så snupper han nok også et ur eller to. Dette skaber altid gode reaktioner. Så søger I en  magisk måde at få rystet gæsterne sammen på og få skabt et godt samtaleemne så er magi den rette vej. Tryllekunstner Sunny har speciale i close-up magi, som betyder magi helt tæt på. At kunne “snyde” og udføre sin kunst lige foran næsen på folk kræver at man kan sit håndværk til perfektion.

Unik underholdning i Ringsted

Et show til konfirmation eller bryllup. Sunny har lavet et fællesshow som er skræddersyet til konfirmationen og brylluppet. (links) Det er faktisk ret imponerende så mange konfirmationer og bryllupper Sunny optræder ved her i Ringsted.

Vi kan i hvert fald garantere at det trylleri og det show tryllekunstner Sunny levere er et perfekt valg både til private arrangementer men især også underholdning til firmafest i Ringsted. I vil opleve en optræden med stand-up og tryllekunst er i allerhøjeste klasse og når Sunny kombinerer det med tankelæsning og tricktyveri, så er det et helt unikt show og det er med garanti at ALLE gæsterne vil blive underholdt.

Skal I holde en konfirmation, et bryllup eller noget helt tredje så kontakt os og hør hvad Sunny kan gøre for jer. Vi garanterer for at det er magisk og fortryllende.

Tjek de mange udtalelser fra virksomheder og se videoerne med eksempler på Sunnys magiske evner med at levere underholdning til firmafest og private arrangementer.

Ring nu og gør festen i Ringsted et mindre ringe sted – Send en forespørgsel nu

Scroll to Top