TRYLLEKUNSTNER I SOLRØD

DET ER EN SOLRIG DAG I SOLRØD

UNIK TRYLLEKUNSTNER I SOLRØD

De sidste par konfirmationer og bryllupper i Solrød hvor Sunny Cagara har optrådt, der har gæsterne kaldt Sunny for en unik tryllekunstner. Hvad der gør ham til en unik tryllekunstner er først og fremmest fordi han formår at blande magi, stand-up, tankelæsning og sidst men ikke mindst tricktyveri ind i sit show. Alle fire elementer bliver leveret til perfektion. Sammensætningen af showet og måden de fire kategorier bliver udført, er intet mindre end kunst. Kunst i høj klasse.

Når en tryllekunstner tryller solen rød i Solrød

Trods håndværket udføres til perfektion, betyder det så at man som gæst føler sig underholdt? Denne tryllekunstner er den fødte entertainer som formår at gøre sin optræden personlig, nærværende og samtidigt utrolig intens.

Man glemmer til tider under showet hvor vildt og fuldstændigt umuligt det egentlig er, de ting som Sunny gør. Men fordi man er så godt underholdt hele vejen, så er det først efter showet, når alle gæsterne taler om det og forsøger at analysere hvordan denne unikke tryllekunstner bar så ad, at man står tilbage og tænker WHAAAT…

Her går det pludselig op for én hvordan Sunny har styret og på magisk vis manipuleret HELE forsamlingen uden undtagelse. Men alligevel står man tilbage med følelsen af, at man syntes man havde et frit valg og at Sunny ikke havde manipuleret parret til at tænke på farven rød og et tilfældigt objekt en sol. Men afslutningsvis siger: “Jeg ved ikke hvilken farve du har valgt at tænke på og af alverdens ting, har du låst dig fast på på et objekt. Det kunne være en stol eller knap, det kunne være alt mellem himmel og jord. Jeg ved virkelig ikke hvad I tænker på, det eneste jeg ved er at vi alle er samlet i en skøn by ved navn Solrød.

Underholdning til bryllup

Hvert år afholdes der en del bryllupper i Solrød og Sunny har specialiseret sig i at bryde isen og gjort sig til ekspert i at løfte stemningen og gøre bryllupsfesten endnu mere magisk.

Han har brugt næsten 7 år på at sammensætte de rette elementer og hermed skabt et helt perfekt og unikt trylleshow til brylluppet. Da der ofte er en del som ikke kender hinanden så er Sunny den helt rette til at komme på, som et af de første indslag på aftenen. Her skaber han en fortryllende atmosfære som får gæsterne til at grine og tænke: “Hvordan filan kunne det lade sig gøre??” Men en god portion selvironi og en varm og kærlig humor skaber denne lille tryllekunstner grin, fascination og en masse glæde.

“DET ER UMULIGT AT VURDERE OM MAGIEN ELLER HUMOREN ER BEDST! SUNNY ER SIMPELTHEN I EN KLASSE FOR SIG. HVIS DET ER SUPER VIGTIGT FOR DIG, AT DET FESTLIGE INDSLAG IKKE MÅ FEJLE TIL EN BEGIVENHED, SÅ SKAL DU BOOKE SUNNY! -DU VIL ALDRIG FORTRYDE DET!”

Daniel Barnes – Lykkelig gom

En tryllekunstner der skaber uforglemmelig underholdning

I kan bestemt være sikre på at det bliver en uforglemmelig oplevelse som især brudeparret vil huske resten af deres liv – for det sidste nummer Sunny laver for brudeparret til brylluppet, er smukt, inspirerende og romantisk (på den fede måde)

Sunny laver flest sceneshows / fællesshows hvor hele forsamlingen bliver underholdt på samme tid. Men til tider bliver han også booket til at til at gå rundt blandt gæsterne og underholder dem helt tæt på, i mens brudeparret er ude at få taget billeder.

Tryllekunstner helt tæt på

Her går tryllekunstneren Sunny fra bord til bord eller rundt blandt gæsterne og underholder dem helt tæt på. Her får gæsterne læst deres tanker og de mærker magien og trylleriet i egne hænder. At blive “snydt” af denne tryllekunstner selvom man står lige foran ham, er mind blowing og egentlig ret irriterende 😉

Om arrangementet i Solrød er et bryllup, en konfirmation eller et firmaevent, så er Sunny Cagara et perfekt valg og han vil med garanti levere topklasse underholdning.

Send en forespørgsel nu – inden Sunnys kalender er booket op.

Scroll to Top