TRYLLEKUNSTNER I VORDINGBORG

VORDINGBORG RAMMES AF TRYLLERI OG TRICKTYVERI

HVEM SKAL LEVERE UNDERHOLDNING TIL FIRMAFESTEN I ÅR?

Firmaunderholdning kan være en svær størrelse fordi man tilfredsstille alle på én gang – Så hvilken underholdning skal man vælge. Vi søgte på nettet og den tryllekunstner der for de bedste Google anmeldelser er Sunny Cagara. Vi havde nemlig først tænkt os at leje en komiker men så at Sunny både var komiker og tryllekunstner. Så hvis showet både er visuelt og sjovt, så må det da ramme en bredere skare. Så nu er underholdning til firmafesten på plads og vi har på fornemmelsen at det kommer til at gå rent ind – hvem kan ikke lide tryllekunstnere?! Her i Vordingborg er vi i hvert fald vilde med magi.

Tryllekunstner og meget mere

Tryllekunstneren, hedder Sunny Cagara, og han er helt på hjemmebane hvad angår trylleri, men også tankelæsning og tricktyveri. Flere gange er Sunny set på TV hvor han stjæler fra værterne og viser hvordan man undgår tricktyveri. Man må simpelthen erkende at han er en mester hvad dét angår! Du lægger slet ikke mærke til at han tager din mobil, ur, pung eller at pungen er tom når du tjekker den igen.

Det ville passe perfekt hvis han kunne snyde de kloge hoveder fra IT,  fordi de altid tror at de er ih så åh så svære at snyde og dem kan man ikke tage fusen på. Det kunne simpelthen være imminent hvis han kunne læse deres tanker og knække kode på telefonen eller computeren. Det ville være en fornøjelse at se ham rive dem rundt på scenen – og jeg er sikker på at folk ville se det som den perfekte underholdning til firmafesten.

Toppen af den magiske kransekage, bliver simpelthen at opleve ham, når han læser tanker på nogle af dem, der bliver hevet op. Vi har her i festudvalget set nogle videoer af det på Youtube og Facebook, men vi er sikre på at det nok også skal blive et kæmpe hit – især hos sælgerne, der altid arbejder meget med salgspsykologi.

Jeg er sikker på at det bliver den bedste underholdning til firmafesten, vi endnu har haft.

Efter showet:

Vi har nu haft fornøjelsen at have the one and only, tryllekunstner Sunny Cagara ude at levere klasse underholdning til firmafesten. Det var bedre end vi havde håbet på. 🙂
Han kunne kigge på folk og fortælle dem deres stjernetegn og knække Peter, fra IT-afdelingens kode på iphonen blot ved at aflæse hans kropssprog. Det stoppede ikke her. Underholdningen til firmafesten blev vildere endnu. Vores chef skulle tænke på en kendt person og blot ved at røre hende i panden, kunne han fortælle hvem hun tænkte på.

“SUNNY – TRYLLEKUNSTNER – CAGARA ER HELT IGENNEM EN BORN ENTERTAINER OG I DEN GRAD VÆRD AT ENGAGERE, HVIS DU HAR BRUG FOR EN UFORGLEMMELIG OPLEVELSE MED MAGI, HUMOR OG KUNSTNERISK UNDERHOLDNING. HAN EVNER AT FAVNE ALLE OG VÆRE SÆRDELES INDDRAGENDE OG NÆRVÆRENDE I SIT SHOW. HR. TRYLLEKUNSTNER TRYLLEDE BUKSERNE AF ALLE HER I VORDINGBORG.”

Jakob Flindt

Der skete så mange fascinerende ting i showet og nøj hvor var det morsomt.

Sunnys optræden blev analyseret og talt om hele aftenen og det fortsatte igen mandag da vi alle var mødt ind på det store kontor i Vordingborg.

Vi her i festudvalget har leveret den bedste fest og den mest omtalte underholdning til festen EVER.

Leverer Sunny kun underholdning til firmafester?

Sunny tryller både til privat og erhverv. Han har gennem de sidste 10 år leveret underholdning til mere end 2000 events. Sunny er vist en af Danmarks mest anvendte tryllekunstnere. Han har skræddersyet shows til både konfirmationer og bryllupper.

Her på siden kan I læser mere om de magiske løsninger han tilbyder.

Vidste I at Sunny også er konsulent for politiet?

Man må sige at han er en unik tryllekunstner som brander sig selv med titlen som: Tryllekunstner, Tricktyv og Tankelæser.
Sunny Cagara kombinerer sin optræden med topklasse stand-up.
Sunny optræder i Vordingborg både til firmafester, bryllupper og konfirmationer. Men hvad nogle ikke lige ved at at denne tryllekunstner også er en god tricktyv. Han laver også en del foredrag omkring tricktyveri. Han er konsulent for Nordsjællands Politi hvor de er sammen ude at bekæmpe tricktyveri og indbrud. Her viser Sunny i sit foredrag hvordan tyven tænker og hvordan man skal passe på sine ejendele. Det kunne bestemt være noget der kunne være aktuelt at tage op i Vordingborg og omegn.

Hvis I ønsker et tilbud på et magisk show eller et foredrag så kontakt os her.

Besøg Sunnys side om tricktyveri på www.tricktyveri.dk eller book et foredrag her på siden.

Scroll to Top