UNDERHOLDNING TIL 10 ÅRS FØDSELSDAG

UNDERHOLDNING FOR BØRN

UNDERHOLDNING TIL 10 ÅRS FØDSELSDAG

Søger I underholdning til 10 års fødselsdag? Skal det være underholdning hvor børnene morer sig og selv de voksne bliver forbløffet? Enhver 10 års fødselsdag burde fejres med trylleri og underholdning med Sunny Cagara. Men den store erfaring han og den efterspørgsel der er på at få ham ud at underholde til fødselsdage, så er tryllekunstner Sunny Cagara uden tvivl Danmarks største leverandør af fødselsdagsshows.

Underholdningen til en 10 års fødselsdag leveret af Sunny bliver intet mindre end magisk. Han inddrager fødselaren på magisk vis og skaber en atmosfære i rummet som får både børn og voksne til at hygge sig og vækker en energi i sit publikum så er fortryllende og inspirerende.

Showet og den underholdning til jeres 10 års fødselsdag vil være et sikkert hit og det perfekte indslag efter boller og lagkage til at samle hele familien.

En tryllekunstner med en masse erfaring

Sunny har også en del international erfaring og har mere end 2000 shows i rygsækken. Med han talent og erfaring kan I være sikre på at den underholdning han kommer med til jeres 10 års fødselsdagsfest kommer til  sidder lige i skabet.

Underholdning på mange af landets skoler

Sunny har optrådt på utrolig mange af landets skoler og har stor erfaring med at optræde for børn og unge. Han forstår at tale og underholde dem i øjenhøjde og levere i sit show underholdning i flere lag. Det lyder kompleks men lærere kan showet for intet mindre end GENIALT.

Når Sunny henvender sig til de helt små i indskolingen, så ville det til tider virker plat og kedeligt for de større klasser og lærerne. MEN pga humoren og måden Sunny har skruet sit show sammen på, så er de store lige så underholdt og begejstret som de små.

For nyligt var Sunny ude at optræde på Himmelev skole i Roskilde, hvor 800 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse grinede højlydt igennem hele showet og var målløse over hvordan han formåede at “snyde” dem, gang på gang.

Sunny: “Alle skal føle sig godt underholdt og jeg forsøger altid at inspirere eleverne til at tænke positivt og motivere dem til at forstå at ALT kan lade sig gøre hvis man knokler, øver sig og hjælper hinanden”

“SUNNY OPTRÅDTE TIL LINE OG MIES 10 ÅRS FØDSELSDAG OG VORES BØRN HAVDE DET SÅ SKØNT.”

“DET VAR SÅ GODT AT VI BOOKEDE HAM TIL ÅRET EFTER LIGE MED DET SAMME”

“MANGE TAK FOR DET FLOTTE SHOW.”

Benjamin Nielsen

LEVERER SUNNY KUN UNDERHOLDNING TIL 10 ÅRS FØDSELSDAGE?

Trods Sunny er utrolig god til at optræde for børn og unge, så optræder han dog mest til konfirmationen, brylluppet og firmaarrangementer.

Sunnys travleste tid er i jule, hvor de mange julefrokoster samt juletræsfester finder sted. Til disse arrangementer har Sunny skræddersyet juleshows så altid blæser publikum bagover.

Det er stand-up, magi og tankelæsning blandet ind en god portion julehumør. Om der trylles med snaps og nissehuer vides ikke, det eneste vi kan sige er: Forvent et show der går lige til stregen, det er sjovere end sjovt og er så fortryllende godt at I ønsker at booke Sunny igen året efter. 🙂

Send os en forespørgsel eller giv os et kald, så vi sammen kan snakke om hvordan vi skaber de bedste rammer til jeres arrangement. Sunny har altid gode ideer, når der skal leveres underholdning til en fødselsdag.

Ønsker man at gaven bliver tryllet frem til fødselaren, så kan dette også være en mulighed. Kun fantasien sætter grænser.

Underholdning til 10 års fødselsdag uden kaniner op af hatten

Nu tænker du måske, kanin op af hatten og oversavet dame? Men nej. Langt fra! Sunny Cagara leverer et meget anderledes og unikt indslag til jeres 10 års fødselsdag, bestående af magi, komik og tankelæsning. I vil se en kombination af disse 3 elementer leveret på en sjov og meget underholdende måde. Både forældre og børn vil være så godt underholdt og når de voksne tror at de har regnet det ud, så  kan I være sikre på at Sunny laver et twist der gør at I alle taber kæberne.

Det som børnene kommer til at opleve er ofte meget visuelt trylleri og der vil blive læst tanker og alle deres sanser vil blive sat på en magisk prøve.

Sunny skaber en stemning og et show, som får både voksne og børn til at blive fascineret og skraldgrine… Er I klar til at booke en af Danmarks absolut bedste entertainere til at komme at underholde til jeres 10 års fødselsdag?

Send en forespørgsel nu inden Sunnys kalender er booket op

Scroll to Top