UNDERHOLDNING TIL 11 ÅRS FØDSELSDAG

UNDERHOLDNING OG MAGI

UNDERHOLDNING TIL 11 ÅRS FØDSELSDAG

Enhver 11 års fødselsdag burde fejres med magisk underholdning fra Sunny Cagara.

Et skræddersyet show, som inddrager fødselaren på magisk vis og skaber en atmosfære i rummet, som ikke er set før.

Underholdning til jeres 11 års fødselsdag er et sikkert hit og er det perfekte indslag efter boller og lagkage til at samle hele familien. Sunny har med sin erfaring mere end 2000 shows i rygsækken og derfor kan du være sikker på at hans underholdning til 11 års fødselsdag sidder lige i skabet.

MAGI ER DET ALLE KAN LI’

Nu tænker du sikkert, kanin op af hatten og oversavet dame? Men nej. Langt fra! Sunny Cagara leverer et magisk indslag til jeres 11 års fødselsdag, bestående af magi, komik og tankelæsning. Han kombinerer disse 3 elementer og skaber noget unikt, som ikke er set leveret på denne måde før. Både forældre og børn vil blive godt underholdt og selv når de voksne tror at de har regnet det ud, så  kan I være sikre på at Sunny laver et twist der gør at I alle taber kæberne.

At skabe en stemning og et show, som får både voksne og børn til at blive fascineret og skraldgrine, kræver en vis erfaring.
Det som børnene kommer til at opleve er ofte meget visuelt trylleri og der vil blive læst tanker og fortalt sjove historier.

Underholdning på mange af landets skoler

Sunny har optrådt på utrolig mange af landets skoler og har stor erfaring med at optræde for børn og unge. Han forstår at tale og underholde dem i øjenhøjde og levere i sit show underholdning i flere lag. Det lyder kompleks men lærere kan showet for intet mindre end GENIALT.Når Sunny henvender sig til de helt små i indskolingen, så ville det til tider virker plat og kedeligt for de større klasser og lærerne. MEN pga humoren og måden Sunny har skruet sit show sammen på, så er de store lige så underholdt og begejstret som de små.For nyligt var Sunny ude at optræde på Himmelev skole i Roskilde, hvor 800 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse grinede højlydt igennem hele showet og var målløse over hvordan han formåede at “snyde” dem, gang på gang.Sunny: “Alle skal føle sig godt underholdt og jeg forsøger altid at inspirere eleverne til at tænke positivt og motivere dem til at forstå at ALT kan lade sig gøre hvis man knokler, øver sig og hjælper hinanden”

Leverer Sunny kun underholdning til 10 års fødselsdage?

Trods Sunny er utrolig god til at optræde for børn og unge, så optræder han dog mest til konfirmationen, brylluppet og firmaarrangementer.

Sunnys travleste tid er i jule, hvor de mange julefrokoster samt juletræsfester finder sted. Til disse arrangementer har Sunny skræddersyet juleshows så altid blæser publikum bagover.

Det er stand-up, magi og tankelæsning blandet ind en god portion julehumør. Om der trylles med snaps og nissehuer vides ikke, det eneste vi kan sige er: Forvent et show der går lige til stregen, det er sjovere end sjovt og er så fortryllende godt at I ønsker at booke Sunny igen året efter. 🙂

Send os en forespørgsel eller giv os et kald, så vi sammen kan snakke om hvordan vi skaber de bedste rammer til jeres arrangement. Sunny har altid gode ideer, når der skal leveres underholdning til en fødselsdag.

Ønsker man at gaven bliver tryllet frem til fødselaren, så kan dette også være en mulighed. Kun fantasien sætter grænser.

“SUNNY OPTRÅDTE TIL LINE OG MIES 10 ÅRS FØDSELSDAG OG VORES BØRN HAVDE DET SÅ SKØNT.”

“DET VAR SÅ GODT AT VI BOOKEDE HAM TIL ÅRET EFTER LIGE MED DET SAMME”

“MANGE TAK FOR DET FLOTTE SHOW.”

Benjamin Nielsen

LEVERER SUNNY KUN UNDERHOLDNING TIL 11 ÅRS FØDSELSDAGE?

Trods Sunny er utrolig god til at optræde for børn og unge, så optræder han dog mest til konfirmationer, bryllupper og firmaarrangementer.

Konfirmationer, bryllupper og de årlige firmajulefrokoster er der hvor Sunny Cagara har mest travlt. Det magiske er at de shows han underholder med til de forskellige begivenheder er skræddersydet til netop det tema. Konfirmationshowet skal være mere i de unges ånd, bryllupsshowet mere i kærlighedens navn og julefrokosten er stand-up med jokes der går lige til grænsen og som skaber høj latter samt topklasse magi.

Uanset arrangement så giver Sunny sig 110 procent og I kan være sikre på at han vælter salen.

ER I KLAR TIL AT BOOKE UNDERHOLDNING TIL EN 11 ÅRS FØDSELSDAG?

Send os en forespørgsel eller giv os et kald, så vi sammen kan snakke om hvordan vi skaber de bedste rammer til jeres arrangement. Sunny har altid gode ideer, når der skal leveres underholdning til fødselsdagen.

Ønsker man at gaven bliver tryllet frem til fødselaren, så kan dette også være en mulighed. Kun fantasien sætter grænser.

Scroll to Top