UNDERHOLDNING TIL 12 ÅRS FØDSELSDAG

UNDERHOLDNING OG MAGI

FORTRYLLENDE UNDERHOLDNING TIL 12 ÅRS FØDSELSDAG

Sunny er ikke bare tryllekunstner, men er også stand-up komiker og tankelæser og tricktyv.
Han sørger for at blande showet med imponerende trylleri, komik og visuel tankelæsning.

Sunnys evne til at improvisere gør showet meget unikt, underholdende og meget levende. Han ved lige hvad der skal til for at fortrylle de unge og levere den rette underholdning til en 12 års fødselsdag. Med mere end 2000 shows i rygsækken, så er Sunny Danmarks mest rutineret underholdnings leverandør til fødselsdage.

Underholdning til 12 års fødselsdag

Det kan være svært at beslutte hvilken slags underholdning man skal bestille til en 12 års fødselsdag.

Hvis du på Google har søgt på: underholdning til 12 års fødselsdag, og er havnet her på denne side, så kan vi forsikre dig om at det bliver årets bedste og mest magiske indslag 🙂

Sunny har et super godt show som går rent ind til en 12 års fødselsdag. Det er ikke et show som til en børnefødselsdag, for når man er 12 år, så er man lige i den alder hvor man ikke helt er et lille barn mere…. Man er nemlig snart teenager.

Hokus pokus fødselaren i fokus

Sunnys humor rammer bredt og I kan være sikre på at både de unge og forældrene kommer til at blive fortryllet af den underholdning som Sunny optræder med.

Er I klar til at skraldgrine, tabe kæberne og blive efterladt med en følelse at ALT nu kan lade sig gøre. I kan være sikre på at både unge som voksne vil tale meget om showet efterfølgende.

Der vil selvfølgelig være fokus på fødselaren, men det har en stor betydning hvis alle bliver blandet ind i showet. Det skaber nemlig en større fællesoplevelse og gør at der er meget at tale om efter showet.
Det som betyder allermest er at fødselaren får en oplevelse som er sjov og underholdende så denne dag bliver husket langt ude i fremtiden. Når både fødselaren og gæster har er blevet snydt så vandet driver, så vil det helt klart være denne fødselsdag som de taler om når de ses i skolen igen 😉

Det som virkelig bliver talt om efter showet er når tryllekunstner Sunny Cagara tryller således at fødselaren måske får magiske kræfter og for en stund bliver så stærk at han/hun kan bøje en ægte mønt.

“VI HAR FØR BOOKET SUNNY TIL FIRMAFESTEN OG TIL MIN 50 ÅRS FØDSELSDAG.”

“DET VAR BLOT EN IMPULSIV IDE AT SPØRGE SUNNY OM HAN KUNNE OPTRÆDE TIL VORES SØNS 12 ÅRS FØDSELSDAG. MEN HOLD NU FEST HVOR ER HAN DYGTIG TIL AT OPTRÆDE FOR BØRN. BÅDE DE SEJE 12 ÅRIGE OG DE MINDRE SØSKENDE VAR OPSLUGT AF TRYLLERIET. DE VAR HELT STILLE I DEN HALVE TIME SHOWET VAR. SUNNY HAVDE DEM I SIN HULE HÅND.”

“STOR KARDO HERFRA OG 5 UD AF 5 TRYLLESTAVE.”

JOHN VERNON

FAMILIEFEST ELLER BARE EN HYGGELIG 12 ÅRS FØDSELSDAG FOR VENNERNE

Om showet skal være til en familiefødselsdag eller det mest skal være til de unge, så sammensætter tryllekunstner Sunny Cagara et fortryllende trylleshow hvor I vil grine og tænke:” Vi forstår ikke hvad der skete eller hvordan det kunne lade sig gøre!!

Er en tryllekunstner den rette til at levere underholdning til 12 års fødselsdag?

Med Sunny Cagara får I en tryllekunstner som formår levere varen HVER GANG.

Han har optrådt ved mere en 700 fødselsdage, så I kan være helt rolige og vi forsikrer jer om at det bliver en uforglemmelig oplevelse. I booker klasse underholdningen til denne 12 års fødselsdag.

At trylle gaven frem er god underholdning til en 12 års fødselsdag

Hvis I ønsker at gaven skal trylles frem, så tager I bare en snak med Sunny og så kan vi se på hvilke muligheder der er. Sunny har altid en masse gode og kreative ideer og er altid klar på at gøre festen ekstra magisk.

Det unikke ved trylleri er, at det er meget visuelt og underholdende. Det er dog ret vigtigt at underholdningen bliver leveret af en professionel tryllekunstner. Det er nemlig ikke nok bare at kunne nogle fede tricks, det er alt afgørende om entertaineren kan finde ud af at håndtere sit publikum.

Send os en forespørgsel så vi sammen kan snakke om hvordan vi skaber de bedste rammer til jeres arrangement. Sunny har altid gode ideer, når der skal leveres underholdning til fødselsdagen.

Scroll to Top