UNDERHOLDNING TIL 15 ÅRS FØDSELSDAG

UNDERHOLDNING TIL FEST

MAGISK UNDERHOLDNING TIL 15 ÅRS FØDSELSDAG

En magisk 15 års fødselsdag. Denne dag plejer at være en helt speciel dag og det skal fejres med den helt store fest. Ofte kan vi se at denne fødselsdag også bliver slået sammen med konfirmationen.

Anderledes underholdning til 15 års fødselsdag

Sunny er ikke bare tryllekunstner, men er også stand-up komiker. Så han sørger for at blande showet med fascinerende magi og stand-up. Sunnys evne til at improvisere gør showet unikt, sjovt og meget levende. Med mere end 2000 shows i bagagen så er Sunny nok Danmarks mest rutineret underholdnings leverandør til fødselsdage.
Han ved hvad der skal til for at skabe anderledes underholdning til en 15 års fødselsdag.

Fødselaren i fokus

Ønsker I at jeres søn eller datter får en fortryllende dag, så garanterer vi for at Sunny Cagara er den helt rette tryllekunstner til at levere magisk underholdning til den hyggelige 15 års fødselsdag. Nogle gange ønsker man som forældre at fødselaren skal være i fokus under showet, men Sunny kan hurtigt mærke om det er det rette at gøre. Mange gange bliver man nemlig en smule forlegen når en kunstner hiver en op på scenen, hvor man skal stå foran alle gæsterne. Dette er Sunny meget opmærksom på. Han sørge for og ved hvad der skal til for at alle føler sig godt tilpas og ingen skal gøres til grin under showet.

Det som betyder allermest er nemlig at fødselaren får en oplevelse som er sjov og underholdende så denne dag huskes langt ude i fremtiden:)

Underholdning til 15 års fødselsdag som rammer bredt

Sunnys humor rammer bredt og I kan være sikre på at både de unge og lidt ældre kommer til at blive fortryllet af fascination. I vil se en god blanding af magi, stand-up og tankelæsning.

Gæsterne bliver involveret og fødselaren kommer selvfølgelig til at opleve magien helt tæt på. Det som virkelig bliver talt om efter showet er når tryllekunstner Sunny Cagara tryller således at fødselaren pludselig får magiske kræfter og kan “læse” tanker.

Om showet skal være til en familiefødselsdag eller det mest skal være til de unge så sammensætter Sunny et show hvor I vil grine og tænke:” Det kan bare ikke lade sig gøre det der”!!

“VI VAR SÅ GLADE FOR AT SUNNY VIL KOMME MED SJOV UNDERHOLDNING TIL CHANNELS 15 ÅRS FØDSELSDAG. CHANNEL BLEV MEGET OVERRASKET OG OGSÅ MEGET GLAD DA SUNNY ER HENDES STORE IDOL. HUN FØLGER HAM MEGET PÅ YOUTUBE OG FACEBOOK.”

“HENDES VENINDER SAGDE EFTERFØLGENDE AT DET VAR DEN BEDSTE 15 ÅRS FØDSELSDAG DE NOGENSINDE HAVDE VÆRET TIL. VI ER OVERBEVIST OM AT SUNNYS UNDERHOLDNING VAR MED TIL AT SÆTTE PRIKKEN OVER I’ET.”

“ET KÆMPE TAK FOR EN FORMIDABLE INDSATS”

MICHAEL OG SISSE

ER EN TRYLLEKUNSTNER DEN RETTE ENTERTAINER TIL AT LEVERE UNDERHOLDNING TIL 15 ÅRS FØDSELSDAG?

Dette kan være et spørgsmål mange stiller sig selv når de leder efter underholdning til 15 års fødselsdage. Det unikke ved trylleri er, at det er meget fascinerende og underholdende. Vigtigst er dog at underholdningen bliver leveret af en professionel tryllekunstner. En ting er at der bliver vist et trick, noget andet er om denne tryllekunstner kan underholde og fastholde sit publikum.

Med Sunny Cagara får I en tryllekunstner som formår at blande magi, stand-up og tankelæsning sammen på en sådan måde at der hele tiden er en rød tråd. Han er en entertainer som har en bred erfaring og som leverer varen HVER GANG.

Da Sunny har optrådt til mere en 500 fødselsdage, så kan I være bare læne jer tilbage og nyde showet, for underholdningen til denne 15 års fødselsdag er i gode magiske hænder.

***** Vidste du at Sunny Cagara er den tryllekunstner som har flest 5 stjernede Google-anmeldelser.*****

Scroll to Top