UNDERHOLDNING TIL 16 ÅRS FØDSELSDAG

TRYLLEKUNSTNER TIL FØDSELSDAG OG FEST

MAGISK UNDERHOLDNING TIL 16 ÅRS FØDSELSDAG

Sweet 16 er en stor dag i USA. Her i Danmark er festen ikke lige så stor, men fest skal der være 🙂
Magisk underholdning til 16 års fødselsdage har vist sig at være en kæmpe hit. Sunny er i hvert fald ude at levere en del underholdning til 16 års fødselsdage.
Skal festen være uforglemmelig, morsom og sej, så lover vi at Sunnys show og optræden vil gøre festen ekstra magisk.
Om det er familiefesten eller den lidt mere ungdommelig fest så tilpasser Sunny sit show og stilen dertil. I vil føle at showet er skræddersyet til netop jeres 16 års fødselsdag.

En fortryllende succes med magisk underholdning til 16 års fødselsdag

Da Sunny bliver fulgt af en masse uge på både facebook, youtube og instagram så kender de fleste unge ham. Og I kan som forældre være helt sikre på at Sunny Cagara kommer til at levere et show der overgår alle jeres forventninger.

Der er en grund til at Sunny er en af landets absolut bedste tryllekunstnere. Med mere end 2000 shows i rygsækken så booker I en tryllekunstner og entertainer med en enorm erfaring.

Hvad består showet af og hvorfor passer Sunnys underholdning til alle fødselsdage

Tryllekunstner Sunny Cagara har mere end 15 år erfaring og har optrådt ved mere end 700 fødselsdage. Dvs han han stået i enhver slags situation, både med fulde eller kække onkler, så han ved lige præcis hvad der skal til for at skabe en oplevelse som I alle vil huske.
Showet består af magi, stand-up, tankelæsning og tricktyveri. – Ja han snupper måske fødselarens ur eller en af vennernes mobiltelefon uden at de opdager det. Det giver altid fantastisk reaktioner.

En tryllekunstner som bekæmper tricktyveri:

Vidste du at Sunny Cagara også er konsulent for Politiet. Han hjælper dem med at bekæmpe tricktyveri og indbrud.
Sunny er også kendt for at være den gode tricktyv.  Så hvis han kommer og skal levere underholdning til jeres 16 års fødselsdag så gælder det om at holde på hat og briller… og dit ur 🙂 Han har bevist utallige interviews og på tv hvor hurtigt han kan snuppe et ur. Et rolex ur tager han på 2-3 sekunder.
Heldigvis er han en en af de gode og du kan være sikker på at han afleverer alt det han har stjålet tilbage (eller næsten det hele)

Du kan opleve det i hans foredrag omkring tricktyveri. Du kan læse mere her: www.tricktyveri.dk   

“HYLENDE SJOVT OG VILDT. SUNNY ER DEN BEDSTE TRYLLEKUNSTNER VI HAR SET. DET VAR ALLE VORES GÆSTER ENIG OM. SØGER I UNDERHOLDNING TIL 16 ÅRS FØDSELSDAG, SÅ GIVER VI HERMED SUNNY CAGARA VORES MEST FORTRYLLENDE ANBEFALING.”

“HANS SHOW VAR MORSOMT, NÆRVÆRENDE OG FULDSTÆNDIGT IMPONERENDE.”

PATRICK TIMMERMANN

FØDSELAREN I FOKUS

Ønsker I at jeres søn eller datter får en fortryllende dag, så garanterer vi får at tryllekunstner Sunny Cagara  er den helt rette tryllekunstner til at levere fortryllende underholdning til jeres 16 års fødselsdag.

Nogle gange ønsker man som forældre at fødselaren skal være i fokus under hele showet, men Sunny kan hurtigt mærke om det er det rette at gøre. Hvis al fokussen er på fødselaren så er det nemlig ikke sikkert at han eller hun formår at nyde showet i fulde drag. Det som betyder allermest er nemlig at fødselaren får en oplevelse som er sjov og underholdende så denne magiske dag bliver husket langt ude i fremtiden:)

Sunnys humor rammer bredt og I kan være sikre på at både unge og gamle kommer til at blive fortryllet og begejstret. – Er I vil klar til en god blanding af magi, stand-up og tankelæsning?

Send os en forespørgsel nu og hør om hvilken muligheder der er for at Sunny kommer med magisk underholdning til jeres 16 års fødselsdag.

***** Vidste du at Sunny Cagara er den tryllekunstner som har flest 5 stjernede Google-anmeldelser.*****

Scroll to Top