UNDERHOLDNING TIL 20 ÅRS FØDSELSDAG

TRYLLEKUNSTNER TIL DEN RUNDE FØDSELSDAG

UNDERHOLDNING TIL 20 ÅRS FØDSELSDAG

Hvis du mangler et anderledes og friskt element til din 20 års fødselsdag, så kan tryllekunstner Sunny Cagara levere et fantastisk underholdende magisk show.
Når Sunny går i gang med at underholde så er det for at give publikum en imponerende og uforglemmelig oplevelse. Hans moderne tilgang til magi handler om at kunne aflæse publikums kropssprog med en blanding af tryllerier og imponerende mind control. Sceneshowet som egentlig har den betydning af det foregår for alle gæsterne på samme tid, er altid en stor oplevelse, for når Sunny går i gang bliver verden fyldt med tryllekunst, og det eneste publikum kan være sikre på, er at det bliver sjovt og magisk. Hvis Sunny beder dig om at tænke på et tal, eller tjekke om du stadig har din telefon i lommen, så skal du være forberedt på at blive overrasket.

Er Sunny en normal tryllekunstner – langt fra.

Man må sige at han er en unik tryllekunstner som brander sig selv med titlen som: Tryllekunstner, Tricktyv og Tankelæser.
Sunny Cagara kombinerer sin optræden med topklasse stand-up og er højt respekteret i tryllebranchen og anses for at være en af de mest kreative tryllekunstnere i verden.

Sunny er kendt som både at være tryllekunstner, men også Danmarks sjoveste tricktyv. Han  laver en del foredrag omkring tricktyveri. Da Sunny er specialist i tricktyveri er han blevet konsulent for Nordsjællands Politi hvor de er sammen bekæmper tricktyveri og indbrud.

I kan læse meget mere her: www.tricktyveri.dk

Underholdning til fødselsdage og andre arrangementer

Sunny leverer ikke kun underholdning til 20 års fødselsdage men i stor stil til firmafester, bryllupper og konfirmationer. Sunny er en af Danmarks mest anvendte entertainere og bliver booket igen og igen af virksomheder landet over. Alt fra sommerfesten til julefrokosten og de mere seriøse konferencemøder i dagligdagen hvor der skal skabes en god energi eller deltagerne skal motiveres og inspireres.

Sunny har flere tusinde optrædener i bagagen så når man booker en tryllekunstner som ham, så kan I være sikre på at I får besøg af en kunstner som kan sit håndværk til perfektion.

“JEG ER KÆMPE FAN AF SUNNY OG HAVDE SPARET OP TIL AT FÅ HAM UD TIL MIN FØDSELSDAG. JEG HAR FULDT HAM PÅ FACEBOOK OG YOUTUBE I MANGE ÅR. DET VAR SÅ VIIIILDT AT OPLEVE HAM LIVE, TIL MIN EGEN FØDSELSDAG. DE VIDEOER MAN SER MED HAM PÅ NETTET ER LIGE I SKABET, MEN AT OPLEVE HAM LEVERE UNDERHOLDNING LIVE TIL MIN 20 ÅRS FØDSELSDAG VAR PERFEKT. SUNNY FIK ALLE TIL AT GRINE OG HAN VAR SÅ MEGET NEDE PÅ JORDEN.”

“HAN ER DEN BEDSTE TRYLLEKUNSTNER EVER.”

ALEKSANDER DEMSITZ

UNDERHOLDNING TIL BRYLLUPPER GØR AT DET ER LETTERE AT UNDERHOLDE TIL EN 20 ÅRS FØDSELSDAG

Hvert år afholdes der en del bryllupper og Sunny er efterhånden den komiker og tryllekunstner som optræder ved flest bryllupper. – Han har nemlig specialiseret sig i at bryde isen og gjort sig til ekspert i at løfte stemningen og gøre bryllupsfesten endnu mere magisk.

Han har brugt næsten 7 år på at sammensætte de rette elementer og hermed skabt et helt perfekt og unikt trylleshow til brylluppet. Da der ofte er en del som ikke kender hinanden så er Sunny den helt rette til at komme på, som et af de første indslag på aftenen.

Nogle af de samme elementer benytter han selvfølgelig også når han levere underholdning til en 20 års fødselsdag. Dog er stemningen mere afslappet til en 20 års fødselsdag end til et bryllup.

I kan bestemt være sikre på at det bliver en uforglemmelig oplevelse fødselaren og gæsterne vil huske meget længe.

Om det er et lille middag for 10 personer eller den lidt større fest til mellem 40 og 80 personer så ved Sunny lige præcis hvad der skal til for at skabe den rette stemning til levere topklasse underholdning til jeres 20 års fødselsdagsfest.

Tryllekunstner helt tæt på

Her går tryllekunstneren Sunny fra bord til bord eller rundt blandt gæsterne og underholder dem helt tæt på. Her får gæsterne læst deres tanker og de mærker magien og trylleriet i egne hænder. At blive “snydt” af denne tryllekunstner selvom man står lige foran ham, er mind blowing og virkelig imponerende.

Send en forespørgsel nu og sørg for at underholdningen til din 20 års fødselsdag bliver fest som ikke går i glemmebogen.

Scroll to Top