UNDERHOLDNING TIL 25 ÅRS FØDSELSDAG

TRYLLEKUNSTNER TIL FØDSELSDAGEN

UNDERHOLDNING TIL 25 ÅRS FØDSELSDAG

Det er utroligt populært med underholdning til fødselsdage og I kan glæder jer over den underholdning til 25 års fødselsdage som bliver leveret af tryllekunstneren Sunny Cagara.

Er I klar til at opleve et optræden af en af landets bedste tryllekunstnere? Denne fortryllende mand har stor international erfaring og har ca.150-200 shows om året. Dette betyder at I får besøg af en elite tryllekunstner som ved hvad der skal til for at skabe den helt rette stemning til jeres arrangement.

I kommer til at blive noget så fascineret og der vil blive vendt op og ned på den verden I troede I havde styr på. I vil se ting der svæver, jeres tanker bliver læst og der bliver noget at tale om når Sunny hypnotisere en af gæsterne til lige pludselig ikke at kunne læse 🙂

Et fællesshow er god underholdning til 25 års fødselsdage

Et fællesshow betyder at underholdningen foregår foran alle gæsterne på samme tid. Showet har som regel en varighed på ca. 30-40 min. Dette giver en god fællesoplevelse og er en fantastisk møde at kickstarte festen på. Nogle gange er det ikke alle der kender hinanden lige godt, men når Sunny har leveret underholdningen til fødselsdagen, så er det med 100 procent garanti at der nu er en masse at tale om. Efter denne unikke optræden så kan festen kun bliver endnu mere fortryllende.:)

Hvor har Sunny optrådt og hvad gør ham til en god tryllekunstner

Sunny har optrådt rundt omkring i det meste af verden. Både i USA, England, Tyskland og Spanien. I Danmark er selvfølgelig der hvor Sunny har optrådt mest og det er både i Jylland og på Sjælland. Bare i Tivoli har Sunny optrådt mere end 200 gange hvor han har leveret shows for både firmaer men også på Tivolis Cabaret scene.

“TAK TAK TAK OG ATTER TAK SUNNY 🙂 MIN KÆRESTE OG ALLE VORES GÆSTER VAR SÅ GODT UNDERHOLDT AF DINE TRYLLERIER. DET BEDSTE VAR HELT BESTEMT DA JOAKIMS UR VAR TRYLLET OVER PÅ DIT HÅNDLED UDEN NOGEN AF OS HAVDE OPDAGET DET.”

“TRODS VI KUN VAR 12 GÆSTER SÅ FORMÅEDE DU AT GIVE OS EN OPLEVELSE SOM JEG ER SIKKER PÅ AT VI ALLE VIL TAGE MED OS I MANGE ÅR. DET VAR SIMPELTHEN VAR NOGET SÅ IMPONERENDE OG INSPIRERENDE.”

“HÅBER VI KAN BOOKE DIG IGEN TIL DEN NÆSTE RUNDE FØDSELSDAG DER KOMMER.”

SHEILA OG KIM

Det der gør Sunny til en af landets bedste tryllekunstnere er bestemt fordi han kan sit håndværk til perfektion, men det er også at han er en meget talentfuld entertainer som har fingeren på pulsen og kan fornemme hvad der skal til for at underholde sit publikum på bedste vis. Det som gør at alle Sunnys show altid er anderledes, er fordi han improviserer og involverer sit publikum i næste alle de ting han viser. Dette gør showet personligt og unikt.

Tryllekunstner og tricktyv – også set på TV

Sunny har også været en del på TV, og især omkring emnet tricktyveri. Sunny er kendt som at være Danmarks førende specialist i tricktyveri. Både Politiet og pressen konsoliderer med Sunny når der ønske gode tips og tricks til forebyggelse af tricktyveri og indbrud.

Sunny Cagara afholder en del foredrag om emnet og I kan læse meget mere her på siden eller trylle jer ind på www.tricktyveri.dk

Er du klar til du og dine gæster for fantastisk underholdning til din 25 års fødselsdag? Hvis ja, så send en forespørgsel nu.

Scroll to Top