UNDERHOLDNING TIL 30 ÅRS FØDSELSDAG

TRYLLEKUNSTNER TIL 30 ÅRS FØDSELSDAG

EN ÆGTE TRYLLEKUNSTNER DER LEVERER UNDERHOLDNING TIL 30 ÅRS FØDSELSDAG

Leder du efter en dygtig tryllekunstner som kan levere god underholdning til en 30 års fødselsdag? Så er du havnet det helt rigtige sted. Sunny Cagara er en af Danmarks bedste tryllekunstnere og landets førende specialist i tricktyveri. Han er kendt fra TV og mange kalder ham også den gode tricktyv. Ikke bare fordi han er utrolig god til at stjæle, men fordi han bekæmper tricktyveri.

En tryllekunstner som bekæmper tricktyveri:

Dukker der pludselig en fyr op med et asiatisk udseende og leverer underholdning til 30 års fødselsdag, så er det en god ide at holde på hat og briller… og dit ur 🙂 Sunny har bevist i utallige interviews og på tv hvor hurtigt han kan stjæle. 
Tryllekunstneren og tricktyven Sunny Cagara er heldigvis en en af de gode og du kan være sikker på at han afleverer alt det han har stjålet tilbage… eller næsten det hele.
Du kan opleve det i hans foredrag omkring tricktyveri. Du kan læse mere her: www.tricktyveri.dk

En lille historie fra Sunny:

Jeg husker at jeg blev booket til en 30 års fødselsdag af både fødselaren og et par uger senere af moderen. Vi tænkte, skønt at der lige er to 30 års fødselsdag i samme by, samme dag.

Både moderen og fødselaren havde søgt på underholdning til 30 års fødselsdag.

Vi rykkede efter adressen fra Lis (moderen) men hun kunne ikke give os den da sønnen (fødselaren) først ville sende adressen ud til sine gæster på dagen, som en surprice.

På dagen da jeg fik adressen og kunne se at det var til det samme arrangement, fik min manager og jeg os et godt grin. Vi undlod informere Lis om at hendes søn allerede havde booket mig, for historien var næsten for god til at være sandt.
Jeg dukkede op, lavede showet og afsluttede showet med at fortælle at både fødselaren og moderen uafhængigt af hinanden havde booket mig til at komme at underholde til denne 30 års fødselsdag. 🙂
Jeg sagde:I skal selvfølgelig ikke betale dobbelt, men vi kan lege en leg og se hvem der trækker det laveste kort betaler for showet 😉 De træk begge en 10’er, så de aftalte at dele den magiske faktura i to:)

Er Sunny en normal tryllekunstner:

Man må sige at han er en unik tryllekunstner som brander sig selv med titlen som: Tryllekunstner, Tricktyv og Tankelæser.
Søger du underholdning til en 30 års fødselsdag så led ikke længere. Sunny kombinerer sin optræden

med topklasse stand-up og er højt respekteret i tryllebranchen og anses for at være en af de mest kreative tryllekunstnere i Danmark.
I stand-up branchen er han kendt for sine evner til at kunne improvisere og levere hamrende sjove one-liners som får hele salen til at grine.
Sunny optræder selvfølgelig både til firmafester, bryllupper og konfirmationer.

“ÆGTE MAGI!!”

“DET ER JO VIRKELIG ÆGTE MAGI DET SUNNY LEVERER AF UNDERHOLDNING TIL VORES 30 ÅRS FØDSELSDAG.”

“HAN LEVEREDE UNDERHOLDNING SOM LEVEDE OP TIL ALLE FORVENTNINGERNE, FAKTISK MERE TIL. VI BLEV KØRT RUNDT I MANEGEN OG VAR UNDERHOLDT FRA START TIL SLUT.”

“SELV DA SUNNY VAR FÆRDIG MED SHOWET DER KUNNE VI OG VORES GÆSTER IKKE FÅ NOK… HALVDELEN AF FESTEN STOD NÆRMEST RUNDT OM HAM OG HAVDE EN MASSE SPØRGSMÅL. SUNNY VAR DYBT PROFESSIONEL OG BESVAREDE ALLE MED SJOVE HISTORIER OG EKSTRA TRYLLERIER.”

“DENNE MAND ER EN ÆGTE MAGIKER OG ENTERTAINER DER ELSKER AT OPTRÆDE.”

“TAK FOR TOP SJOV UNDERHOLDNING TIL FØDSELSDAGEN.”

SIMON OG JONAS

KVALITETSUNDERHOLDNING MED STORT K

Han har været professionel tryllekunstner i mere end 15 år og har lavet over 2000 shows.

Skal der holdes en magisk fest og skal underholdningen være i top, så er tryllekunstner Sunny Cagara klar til at levere en performance som I vil huske meget længe.

Det er et show som får jer til at skraldgrine og I kan godt gøre jer klar på at blive forbløffet. I vil opleve en performance der vender op og ned på alt hvad I troede var muligt og med garanti huske det meget længe.

Er du klar til du og dine gæster for fantastisk underholdning til din 30 års fødselsdag? Hvis ja, så send en forespørgsel nu.

5 stjerner *****

Vidste du at Sunny Cagara er den tryllekunstner med flest 5 stjernede Google anmeldelser.

Han er ikke bare en dygtig tryllekunstner som kan nogle utrolige tricks, men Sunny har bare en egenskab til at gå direkte ind i folk og få dem til at føle sig godt tilpas og skabe et stort smil på deres læber.

Booker du Sunny så er du sikker på, at han leverer underholdning som gæsterne sent vil glemme og med den erfaring han har, så ved han hvad der skal til for, at skabe den helt rigtige stemning til jeres arrangement.

Hvis du på Google har søgt: underholdning til 30 års fødselsdag, så er du på magisk vis havnet det rette sted:)

Scroll to Top