UNDERHOLDNING TIL 40 ÅRS FØDSELSDAG

TRYLLEKUNSTNER TIL 40 ÅRS FØDSELSDAG

UNDERHOLDNING TIL 40 ÅRS FØDSELSDAG

At finde den rette underholdning til sin 40 års fødselsdag, kan tage tid. Hvad skal man mon vælge og er en tryllekunstner den rette entertainer at få ud.

Hvis du har søgt: underholdning til 40 års fødselsdag og nu er endt på denne magiske side så kan vi glæde dig med at fortælle at booker du Sunny Cagara, så kan du være helt sikker på at du og dine gæster får en oplevelse ud over det sædvanlige.

I vil grine, opleve ting som I troede var umuligt og det er med garanti at dette indslag med Sunny vil være med til at sætte prikken over i’et til festen.

Receptioner og underholdning til 40 års fødselsdag

En anderledes måde at byde sine gæster velkommen på er selvfølgelig med en god velkomstdrink og lidt let at spise, men et magisk indslag vælter kegler og er noget som huskes.
Sunny bruges ofte til at gå rundt blandt gæsterne og fortryller dem med at læse deres tanker, skaber magi i gæsterne egne hænder, ja og hvis du kender til Sunny så snupper han nok også et ur eller to. Dette skaber altid gode reaktioner. Så søger I en  magisk måde at få rystet gæsterne sammen på og få skabt et godt samtaleemne så er magi den rette vej.
I er velkomne til at give Sunny et kald og få en snak omkring hvordan I gør jeres festen ekstra magisk.

Vidste I at Sunny Cagara også er konsulent for politiet?

Man må sige at han er en unik tryllekunstner som brander sig selv med titlen som: Tryllekunstner, Tricktyv og Tankelæser.
Når Sunny ikke optræder og leverer underholdning til firmafester, bryllupper, konfirmationer og 40 års fødselsdage, så er der nogle som ikke lige ved, at at denne tryllekunstner også er en god tricktyv. Han laver også en del foredrag omkring tricktyveri. Han er konsulent for Nordsjællands Politi hvor Sunny bekæmper tricktyveri og indbrud. Her viser Sunny i sit foredrag hvordan tyven tænker og hvordan man skal passe på sine ejendele.

Læs evt mere her: www.tricktyveri.dk

“DET ER IKKE SIDSTE GANG AT VI BOOKER SUNNY CAGARA.”

“FORRYGENDE, MORSOMT OG MAGISK ER DE TRE BEDSTE ÅR JEG KAN KOMME PÅ HVIS JEG SKAL BESKRIVE DEN UNDERHOLDNING TIL MIN 40 ÅRS FØDSELSDAG.”

“JEG VAR MEGET I TVIVL OM JEG SKULLE BRUGE SÅ MANGE PENGE PÅ UNDERHOLDNING. MEN EFTER AT HAVE SET SUNNYS OPTRÆDEN OG DEN UNDERHOLDNING HAN LEVEREDE, SÅ FORSTÅR MAN GODT HVORFOR KVALITET KOSTER LIDT MERE. DET VAR I SANDHED EN UNIK OPLEVELSE OG ALLE PENGENE VÆRD.”

“TAK FOR AT SÆTTE PRIKKEN OG I’ET TIL MIN 40 ÅRS FØDSELSDAG.”

“ØNSKES DER UNIK OG SJOV UNDEHOLDNING TIL 40 ÅRS FØDSELSDAG SÅ ER TRYLLEKUNSTNER SUNNY CAGARA DEN RETTE MAND.”

LARS S. OLSEN

HVORDAN VED VI AT SUNNY ER DEN RETTE TIL AT LEVERE UNDERHOLDNING TIL EN 40 ÅRS FØDSELSDAG

Vi har en del kunder som både har booket Sunny til deres 40 års fødselsdag og 10 år efter booket ham igen til deres 50 års fødselsdag.

Det show tryllekunstner Sunny Cagara har sat sammen til den runde fødselsdag er et show som han har brugt mange år på at gøre perfekt. Der er nemlig forskel på når man optræder i erhvervssammenhæng eller når man skal optræde til et privat og mere personligt arrangement. Sunnys show når han leverer sjov underholdning til en 40 års fødselsdag, er personlig og han skaber en hyggelig atmosfære der får gæsterne til at føle sig afslappet og godt tilpas. Når han så kan mærke er den rette kemi er skabt, så bliver der skruet op for det magisk blus. I kan være helt sikre på at han kommer til at tage røven på enten fødselaren eller nogle udvalgte gæster. 🙂 Ingen bliver dog gjort til grin, det vil være underholdende og fortryllende for både de udvalgte såvel som gæsterne.

-Tanker vil blive læst, tasker og ure bliver stjålet og I vil grine højlydt gennem hele showet.

Book nu

Vil I sikre jer klasse underholdning til denne 40 års fødselsdag, så kontakt os nu.
– Om det er til at kickstarte festen eller sætte prikken over i’et efter hovedretten, så kan I være sikre på at opleve et show som blæser jer omkuld.

Scroll to Top