UNDERHOLDNING TIL 45 ÅRS FØDSELSDAG

TRYLLEKUNSTNER TIL 45 ÅRS FØDSELSDAG

UNDERHOLDNING TIL 45 ÅRS FØDSELSDAG

At finde den rette underholdning til 45 års fødselsdag kan være ganske udfordrende. For skal det være et sjovt indslag og ville alle gæsterne kunne lidt det. Skal det være en komiker, en sanger eller en tryllekunstner.

Hvis du har søgt: underholdning til 45 års fødselsdag og nu er endt på denne magiske side så kan vi glæde dig med at sige, at hvis du booker Sunny Cagara, så kan du være helt sikker på at du og dine gæster får en oplevelse ud over det sædvanlige.

I vil grine, opleve et show og ting som I troede var umuligt og det er med garanti at dette indslag med tryllekunstner Sunny, vil være med til at sætte prikken over i’et til festen.

Er Sunny Cagara den rette til at levere underholdning til en 45 års fødselsdag

Det show tryllekunstner Sunny Cagara har sat sammen til den runde fødselsdag eller i det her tilfælde den næsten runde fødselsdag, er et show som han har brugt mange år på at gøre perfekt. Der er nemlig forskel på når man optræder i erhvervssammenhæng eller når man skal optræde til et privat og mere personligt arrangement.

Sunny leverer underholdning til en 45 års fødselsdag som er personlig og han skaber en hyggelig og fortryllende atmosfære der får gæsterne til at føle sig afslappet og godt tilpas. Når han så kan mærke er den rette kemi er skabt, så bliver der skruet op for det magisk blus.

-Tanker vil blive læst, tasker og ure bliver stjålet og I vil grine højlydt gennem hele showet.

Vidste I at Sunny Cagara også er konsulent for politiet?

Man må sige at han er en unik tryllekunstner som brander sig selv med titlen som: Tryllekunstner, Tricktyv og Tankelæser.
Når Sunny ikke optræder og leverer underholdning til firmafester, bryllupper, konfirmationer og fødselsdage, så er der nogle som ikke lige ved, at denne tryllekunstner også er Danmarks førende specialist inden for tricktyveri. Han laver også en del foredrag omkring tricktyveri. Han er konsulent for Nordsjællands Politi hvor Sunny bekæmper tricktyveri og indbrud. Her viser Sunny i sit foredrag hvordan tyven tænker og hvordan man skal passe på sine ejendele.

Læs evt mere her: www.tricktyveri.dk

“SUNNY SKAL OPLEVES. HAN ER SÅ SKARP OG DYGTIGT. DET HAN KAN, KAN HAN BEDRE END NOGEN ANDEN JEG HAR SET. HAN MESTRE IKKE BARE TRYLLEKUNSTEN, MEN OGSÅ STAND-UPPEN OG TANKELÆSNINGEN. DET HELE BLIVER BLANDET SAMMEN OG SERVERET PÅ EN SUPER UNDERHOLDENDE MÅDE.”

“STOR RESPEKT HERFRA OG KAN KUN ANBEFALE SUNNY TIL AT LEVERE UNDERHOLDNING TIL FØDSELSDAGEN.

MICHAEL JOHANSSEN

HVEM ER SUNNY CAGARA:

Sunny er en af landets absolut bedste tryllekunstnere. Det unikke ved Sunny er at han ikke bare er tryllekunstner, men han er også en hamrende dygtig komiker.

Sunny har mere en 2000 optrædener i bagagen og har også stor international erfaring. Han har både optrådt i New York, Las Vegas, London, Berlin og listen fortsætter…. ja selv i Skælskør har Sunny haft fornøjelse af at optræde en del gange til diverse fødselsdage.

Det er utroligt populært med underholdning til fødselsdage. Sunny har i hvert fald optrådt ved mere end 700 fødselsdage, så han ved lige præcis hvad der skal til for at skabe en succesfuld aften med en masse latter og tankevækkende trylleri.

Trylleri og sjov underholdning til 45 års fødselsdag – Helt tæt på

En anderledes måde at byde sine gæster velkommen på er selvfølgelig med en god velkomstdrink og lidt let at spise, men et magisk indslag vælter kegler og er noget som gæsterne kommer til at huske.
Sunny bruges ofte til at gå rundt blandt gæsterne og fortryller dem med at læse deres tanker og skaber magi i gæsterne egne hænder, ja og hvis du kender til Sunny så snupper han nok også et ur eller tre. Dette skaber altid gode og sjove reaktioner.

Klar til at sende en forespørgsel

Så søger I en  magisk måde at få rystet gæsterne sammen på, så er I velkomne til at give Sunny et kald og få en snak omkring hvordan I gør jeres festen ekstra sjov og magisk.

Vil I sikre jer anderledes og sjov underholdning til denne 45 års fødselsdag, så kontakt os nu.
-Tryllekunstneren Sunny kan kickstarte festen eller sætte prikken over i’et efter hovedretten, uanset hvad så kan I være sikre på at opleve et show som blæser jer omkuld.

Send en magisk forespørgsel nu – inden Sunnys kalender er booket op.

Scroll to Top