UNDERHOLDNING TIL 60 ÅRS FØDSELSDAG

TRYLLEKUNSTNER TIL 60 ÅRS FØDSELSDAG

TRYLLEKUNSTNER OG SJOV UNDERHOLDNING TIL 60 ÅRS FØDSELSDAG

Sunny Cagara er en af Danmarks bedste tryllekunstnere og landets førende specialist i tricktyveri. Han har en stor erfaring som tryllekunstner og entertainer som kommer fra alle slags scener, fra mere end 175 shows i Tivoli til scener i det store udland.

Erfaring er en vigtig ting når man optræder for så mange forskellige mennesker som Sunny gør. Han har været professionel tryllekunstner i mere end 15 år og igennem de seneste 10 år har Sunny lavet tusindvis af shows. Det er underholdning i topklasse og han vil med sin erfaring skabe den helt rigtige stemning og klasse underholdning til enhver 60 års fødselsdag.

Med en unik blanding af tryllekunst, tricktyveri, stand-up og tankelæsning er Sunny den perfekte entertainer. Det der gør Sunny Cagara til en dygtig entertainer, er hans egenskab til at gå direkte ind i folk og få dem til at føle sig godt tilpas og skabe et stort smil på deres læber.

Underholdning til 60 års fødselsdag der huskes

En sådan vigtig dag som en 60 års fødselsdag, bliver fejret med familien og venner. Det er en dag hvor den står på hygge med god mad og til at sætte prikken over i’et magisk underholdning. Spiller maden og underholdningen så kan I være sikre på at festen bliver en succes.

Tryllekunstner Sunny har sat en show sammen som skaber glæde og stor begejstring, og I kan godt regne med at I kommer til at se det umulige ske lige foran øjnene af jer. Alt fra en god flaske vin som bliver fremtryllet ud af det blå, papir der forvandler sig til penge, tanker der bliver læst og mon ikke Sunny snupper et ur fra en af gæsterne i løbet af showet 😉

Udtalelse: “Hold kæft hvor er du sjov Sunny. Det er jo verdensklasse stand-up.” – Henrik Christensen

Vidste I at Sunny Cagara også er konsulent for politiet?

Man må sige at han er en unik tryllekunstner som brander sig selv med titlen som: Tryllekunstner, Tricktyv og Tankelæser.
Når Sunny ikke optræder og leverer underholdning til firmafester, bryllupper, konfirmationer og fødselsdage, så er der nogle som ikke lige ved, at denne tryllekunstner også er Danmarks førende specialist inden for tricktyveri. Han laver også en del foredrag omkring tricktyveri. Han er konsulent for Nordsjællands Politi hvor Sunny bekæmper tricktyveri og indbrud. Her viser Sunny i sit foredrag hvordan tyven tænker og hvordan man skal passe på sine ejendele.

Læs evt mere her: www.tricktyveri.dk

“JEG HAVDE BOOKET SUNNY TIL AT UNDERHOLDE TIL MIN 50 ÅRS FØDSELSDAG. MINE GÆSTER VAR OVENUD TILFREDSE OG MEGET BEGEJSTRET FOR SUNNYS MÅDE AT TRÆDE OP PÅ. EN MEGET SYMPATISK OG YDMYG PERFORMANCE TRODS HANS TALENT HØRER TIL BLANDT DE STØRSTE STJERNER. MIT STORE IDOL HAR ALTID VÆRET VICTOR BORGE PGA HAN EMINENTE EVNE AT IMPROVISERE PÅ. SUNNY CAGARA HAR SAMME EVNE OG TRODS HANS “UNGE” ALDER SÅ BESIDDER HAN DEN SAMME SKARPHED SOM HR. BORGE.”

“DEN VARMESTE ANBEFALER HERFRA

ERIK SANDER

PRISEN PÅ GOD UNDERHOLDNING TIL 60 ÅRS FØDSELSDAG

Hvis du har søgt på: underholdning til 60 års fødselsdag og er havnet her på siden, så er du på rette vej hvis du ønsker kvalitetsunderholdning.

Findes der billigere tryllekunstnere en Sunny, ja det gør der. Men spørgsmålet er, er prisen den vigtigste faktor eller er det kvaliteten.

Prisen går hånd i hånd med kvalitet

– især i underholdningsbranchen. Booker man en tryllekunstner til 3000 kr så er det et en hobby tryllekunstner som måske leverer varen. Måske har han en god dag og det hele spiller, men det kan også være at han har en off dag eller at vilkårene ikke er optimale der hvor showet skal finde sted.

Med en professionel tryllekunstner hvor prislejet er mellem 10-15.000 kr. der er en meget større sikkerhed for at varen bliver leveret. Først og fremmest fordi du får en kunstner ud som har en bred erfaring og vant til at optræde alle mulig forskellige steder hele tiden.

Plus det er en kunstner som lever af det, og ikke har et job ved siden af. Så tiden bliver brugt på hele tiden at optimere showet og talentet.

Hvis vi skulle lave en sammenligning til noget man mere kender til, så kunne det være en bil metafor. Hvilken bil køber du, en Fiat eller en Mercedes.

Hvilken en BIL vil du gerne have der kommer med god underholdning til din 60 års fødselsdag? 🙂

Klar til at sende en forespørgsel

Så søger I en magisk måde at få rystet gæsterne sammen på, så er I velkomne til at give Sunny et kald og få en snak omkring hvordan I gør jeres festen ekstra sjov og magisk.

Vil I sikre jer anderledes og sjov underholdning til denne 50 års fødselsdag, så kontakt os nu.
-Tryllekunstner Sunny kan kickstarte festen eller sætte prikken over i’et efter hovedretten, uanset hvad så kan I være sikre på at opleve et show som I vil huske længe.

Send en forespørgsel nu og hør om mulighederne omkring noget fortryllende underholdning til 50 års fødselsdag.

Scroll to Top