UNDERHOLDNING TIL 65 ÅRS FØDSELSDAG

TRYLLEKUNSTNER TIL 65 ÅRS FØDSELSDAG

UNDERHOLDNING TIL 65 ÅRS FØDSELSDAG

Søger du underholdning til en 65 års fødselsdag? Hvis ja, så har vi lige et par spørgsmål.

  • Ønsker du at dine gæster skal grine og blive fascineret?
  • Ønsker du at dette indslag bliver noget som bliver husket længe efter fødselsdagen?
  • Ønsker du at I får en oplevelse ud over det sædvanlige?

Hvis ja, så er vi klar til at opfylde jeres ønsker:)

Hvem er tryllekunstner Sunny Cagara

Sunny er en af Danmarks bedste entertainere. Han har et show som kan kombinere trylleri, tankelæsning også kaldet psykologisk manipulation og komik som vil få alle gæsterne til grine gennem hele showet.

Sunny er også den tryllekunstner i Danmark som har den største internationale erfaring. Med utallige shows i London, New York og Las Vegas leverer Sunny let et flydende show på engelsk. Han optræder ca ved 50-70 konferencer om året, både med et show men også som konferencier.

De store eventbureauer kalder Sunny Cagara for det sikre valg. De ved at Sunnys service er i topklasse og at han er en menneskekender, som formår at skabe den helt rette atmosfære blandt gæsterne uanset race, kultur og religion.

Til din 65 års fødselsdag

Der foregår showet selvfølgelig på dansk. Sunny er af filippinsk afstamning dog med med en dansk mor 🙂 Hans humor er dansk med en masse selvironi.
I vil opleve et show med verdensklasse tryl og underholdende historier. Sunny har optrådt ved mere end 2000 event gennem de sidste 15 år og mere end 600 af hans shows har været fødselsdage. Så I kan være helt sikre på at han ved hvad der skal til for at skabe den helt rette stemning til din fest.

“ET MEGET UNDERHOLDENDE SHOW.”

“JEG HAVDE FÅET ANBEFALET SUNNY OG BOOKEDE HAM TIL AT OPTRÆDE TIL EN UFORMEL FØDSELSDAGSBRUNCH FOR FAMILIE OG VENNER. SOM OVERRASKELSE DUKKEDE HAN OP OG FØDSELSDAGEN BLEV NU FORVANDLET TIL EN FORTRYLLENDE FEST. DER BLEV GRINT OG BEGEJSTRINGEN VILLE INGEN ENDE TAGE. DETTE INDSLAG VAR SÅ INSPIRERENDE OG MAGISK, DET GJORDE BARE NOGET VED ALLE GÆSTERNE.”

“INSPIRERENDE OG SJOV UNDERHOLDNING TIL 65 ÅRS FØDSELSDAG DER SÆTTER GANG I SNAKKEN.

LONNIE HANSEN

ET FÆLLESSHOW ELLER TRYLLERI HELT TÆT PÅ

Om underholdningen til en 65 års fødselsdag skal være et fællesshow hvor tryllekunstner Sunny Cagara underholder jer alle på samme tid, i form af et sceneshow, eller om det skal foregå hvor han er en del af festen og går rundt blandt gæsterne, fra bord til bord så kan I med sikkerhed forvente en unik oplevelse.

Et fællesshow med sjov underholdning til 65 års fødselsdag består af et skræddersyet show, som Sunny har brugt 8 år på at perfektionere. Der er nemlig stor forskel på om man optræder til en firmafest eller en rund fødselsdag. Et show til en 65 års fødselsdag er nemlig mere personlig og det er vigtigt at alle gæsterne føler sig godt tilpas og bliver involveret i showet uden at nogen bliver gjort til grin.

Sunny er top professionel så han ved at hvis alle får en god oplevelse og føler sig godt tilpas så er showet en succes.

Underholdning til 65 års fødselsdag helt tæt på

Trylleri helt tæt på, hvor tryllekunstner Sunny går fra bord til bord er noget så utrolig og fascinerende da magien sker lige foran næsen på jer og selv i jeres egne hænder. Man tænker at Sunny ikke burde kunne snyde en når man sidder så tæt på. I vil se ting der forvandler sig, gafler og mønter der bøjer med tankens kraft, I vil få læst jeres tanker og mon ikke der er en blandt publikum som får tryllet sit ur væk. 😉

Er I klar til at opleve magisk underholdning til din 65 år fødselsdag? Så book nu eller send en forespørgsel her

Scroll to Top