The Blog

Evaluering på julekalenderen 2015 – underholdning til jul

Underholdning i julen består herfra mest for firmaerne. Altså underholdning til julefrokost / underholdning til firmafesten.

Meeen mine kære facebook venner skulle selvfølgelig ikke snydes. 🙂 Vi valgte som julen 2015 at udarbejde en ny magisk julekalender. Ideen om at få et firma til at stå for det grafiske virkede fint og så skulle vi selv lave og uploade indeholdet. Der blev knoklet hele december for at få udarbejdet hver låge med nye videoer og konkurrencer – hvor der bla. skulle findes sponsorere.

Det lykkedes os at finde nogle super fede sponsorere og der var præmier lige fra sodavand til casino chips og bowling ture – og vi havde nogle glade vindere som havde juleheldet med sig:) En ægte tryllekunstner tryller ægte ting frem og ægte vindere.

En af gengangerene i kalenderen var Sunny og Lily Tinkas julestue:-) Det var en succes – vi havde så meget sjov da vi lavede videoerne og Lily Tinka var meget tålmodig og egner sig VIRKELIG til at blive filmstjerne;-)hehe….

Når det så er sagt så erfarede vi at der i forhold til vores egen julekalender forrige år – var langt flere views på og at den var lettere tilgængelig hvis den var lavet via youtube. Så næste gang der skal laves julekalender vil det blive hjemmelavet fra start til slut;-)  Ordsproget der siger: Når man vil have tingene gjort ordenligt så skal man selv gøre det.

Så et godt tip herfra: upload dit billede eller video direkte på facebook eller via youtube så får du fleres view.

Et andet godt tip er: når man booker underholdning til firmafesten, eller en tryllekunstner til konfirmationen eller brylluppet så ring lige og tal med kunstneren eller det firma i nu booker fra, for mennesker handler med mennesker.

Scroll to Top