The Blog

Ugens mand

Cana buttenschøn valgte sidste uge mig som  “ugens mand” på hendes Blog. Det var rigtig interessant og vi kom ind på de dybe ting og også de sjove – er du nysgerrig? 😉 så læs med her….

“En konstant afbrudt søvn tærer på forholdet og jeg synes vi kæmper for at overleve og har vores ture”

Sådan skriver Sunny blandt mange andre beundringsværdige og meget ærlige svar på mine nærgående spørgsmål. Jeg er vild med det og jeg er vild med Sunny, som i dag lukker os helt ind bag facaden.

UGENS MAND – SUNNY CAGARA

13. MARTS 2016

Som en komplet overraskelse for alle andre end toastmasteren, tog han hele selskabet med storm da han fik os til at klaske os på lårene af grin og måbende beundre hans vanvittige færdigheder, da han som en surprice optrådte med et lillebitte udpluk af sine tricks, til vores bryllupsfest. Han hedder Sunny Cagara, er 35 år og er, så vidt jeg ved, Danmarks absolut bedste tryllekunstner. Sideløbende med sit hverv som tryllekunstner er han også specialist i tricktyveri – af den lovlige slags, vel at mærke – hvor han er konsulent for og samarbejder med politiet og FN’s sikkerhedschef. Læs meget mere om hvad han kan – eller bedre, book ham lige HER.

Udover at være både sjov, klog, fuld af gode tricks og en sand mester i aflæsning af mennesker, er han både sød og god ved børn, dyr og garanteret også planter og så er han kærester med Johanne, én af de sejeste damer jeg kender, som han har pigerne Lily Tinka og Rose Lucia sammen med. Tag godt imod ham!

Sunny Cagara
Hvad er din største bedrift?

Uha, jeg synes jeg har opnået så meget og er stadig i gang, både i mit privatliv og i mit erhverv.

Som helt ung kom jeg på landsholdet som 14-årig i Taekwondo og blev Danmarksmester 5 gange, Nordisk Mester, nummer 2 i Europa og nummer 4 ved Verdensmesterskabet inden jeg var fyldt 18.

Derefter besluttede jeg mig for at blive tryllekunstner og har levet af det de sidste 10 år. Hvor er det en fantastisk bedrift at få folk til at betale mig penge for at snyde dem/tage røven på dem 🙂 Spøg til side, jeg elsker at optræde og skabe forundring og glæde.

Jeg var ude at optræde til et sølvbryllup og fik et stort stående bifald. Det er “let” at få i et teater (fx da jeg havde en række shows i Tivoli), men til et privatarrangement er det ikke en normalitet. Jeg var glad og kom hjem, elskede mit job og var high on life, magic og det stående bifald. Derhjemme vågnede min datter på ca. 2 måneder og skulle have flaske. Klokken er 02.44 da vi sidder i sofaen. Mens hun drikker sin mælk tænker jeg på showet og smiler. Wauw, sikke en dejlig fornemmelse, fedt show! Imens jeg smiler rykker hun sit hoved væk fra flasken og giver mig det største smil!!! Mit hjerte smelter og jeg mærker kærlighed, lykke … Ja, en følelse så fantastik at det stående bifald jeg fik den aften var lysår væk fra at kunne måle sig med det lille smil min datter gav mig. WAUW!

Så når alt kommer til alt så er mine børn det største … INTET andet kan måle sig med det. Jeg har to helt igennem magiske piger. Lily Tinka på 5 år og Rose på 2.

Hvis du fik 1000 kroner til en gave til dig selv, hvad ville du så købe?

Først ville jeg trylle den om til 2000 … Bare fordi jeg kan 🙂 Hahaha. Og så ville jeg lægge den i vores opsparing til Paris.

Hvor håber du at se dig selv om fem år?

Sandheden er at vi pressede fordi vores mindste datter nærmest ikke har sovet i halvandet år nu. En konstant afbrudt søvn tærer på forholdet og jeg synes vi kæmper for at overleve og har vores ture. Men når jeg hører andre forældre brokke sig over, hvor hårdt det var den ene dag hvor deres barn faldt en time senere i søvn og kun sov 12 timer istedet for 13 og de så gik glip af tv-avisen eller en serie! OMG, hahahaha, så synes jeg at vi klarer den godt!! Jeg kan virkelig ikke huske, hvornår vi sidst har kunne se et enkelt afsnit af en serie sammen uden at blive afbrudt.

Så for at svare på spørgsmålet, så håber jeg bare at Johanne og jeg er sammen og, at vi alle er veludhvilede, sunde og raske og glade.

Hvis du fik 1000 kroner til en gave til en/din kvinde, hvad ville du så købe?

Hun er så dejlig let at gøre glad. Chokolade, vegansk mad, en god film og dagen efter massage og frisk presset juice.

Hvordan har det været at blive far?

Mega hårdt. Lily Tinka sov igennem allerede fra hun var helt lille, meeen kære lille Rose hun er en værre en hvad det angår. Men som tidligere nævnt så er det den største kærlighed og det mest magiske jeg har oplevet. Når de smiler, taler, kysser, griner og vi leger rundt. Orgh, det er bare så vildt!! Jeg kan bare ligge og kigge på dem mens de sover og bare tænke: Hvor er de bare det skønneste i hele verden!!! Helt igennem perfekte!

Jeg synes altid jeg har været sådan rimelig hårdfør og har aldrig grædt over en film, uanset hvor trist den var. Men nu, efter jeg er blevet far!! Ja hvis jeg ser et klip hvor et barn bliver glad for at se sine forældre eller nogen der mister nogle de elsker, så vælter det ud. Selv en tegnefilm kan få mig i sænk nu. Hahaha. Jeg er vist blevet Mr. Sentimental

Sunny Cagara

Hvad er det bedste ved at have børn?

At mærke og lære hvad kærlighed virkelig er. Uden børn render man rundt og er glad og tilfreds men tror ikke man rammer følelsen af at være lykkelig så ofte. Har man børn, så har man det ofte/generelt pisse hårdt men flere gange på en dag mærker man bare følelsen af lykke!!
En fantastisk ting med min datter Lily Tinka, er at hun elsker at komme med på kontoret og trylle. Vi har lavede nogle ret sjove tryllevideoer. At jeg allerede kan dele min passion med min datter det er så hyggeligt.

Hvad lægger du først mærke til hos en kvinde?

Det kommer an på hvor store hendes bryster er, ha ha! … Ellers er det øjne, smil og hænder. De 3 ting fortæller alt.

Hvad lægger du mest vægt på hos en kvinde?

At hun hviler i sig selv og beslutsomhed.

Hos min kæreste: Jeg elsker hendes beslutsomhed og empati og at hun går all in på tingene. Fx. fra den ene dag til den anden blev hun vegetar. Hun sagde: “vi har ikke brug for at spise kød og det er så tarveligt den måde de bliver behandlet, nu er jeg vegetar”. Og det har hun overholdt uden at blinke.

Færdiggør sætningen: En kvinde er smukkest når…

… hun er glad og lykkelig.

Når MIN kvinde griner og smiler så er hun det smukkeste i verden.

Hvad er kvinder bedre til end mænd?

Vi er jo alle så forskellige og gode til forskellige ting. Men generelt set synes jeg kvinder er mere empatiske og bedre til børn. Til at lytte og være tilstede for børnene.

Hvad er dit bedste råd til kvinder?

Træk vejret og tag det roligt, det skal nok gå. 🙂

kys fra cana

Cana Buttenschøn

Websites:
Følg mig på de sociale medier her:
Scroll to Top