The Blog

Velkommen til 2016 – shiiiit vi er allerede i februar måned!

Året der er gået har bragt os til hvor vi er nu…. ( shiiiiiit vi er allerede i februar måned, som tryllekunstner kan jeg vist trylle med tiden ) I stedet for at opremse alt det vi har lavet sidste år (fordi der er MEGET) så vil jeg hellere fokusere på det som vi vil gøre bedre, mindre af eller gøre mere af qua 2015 mange projekter:-) Man kan vel godt kalde det en slags fortsæt:-)

Mere af:

Stående arbejdsstilling… på kontoret. Ja som tryllekunstner står jeg mest op når jeg optræder, men når jeg er på kontoret, ja der har jeg en ret lækker stol… og sofa og en anden stol. hahaha
Vi brainstormer en masse på kontoret og har erfaring for hvis man gør det “gående” eller stående at det har betydning for ideerne…. SÅ jeg skal til at røre mig lidt mere, imellem computerarbejdet:)

Vi skal til at være mere “synlige” og reflekterende overfor kunderne. Vi skal begynde at lave opkald til kunder som ønsker det og være mere spørgende sådan at vi er behjælpelige med at finde ud af hvad hver enkel kunde virkelig ønsker i underholdningen. Er det underholdningen til konfirmation, julefrokostunderholdning til firmafest eller underholdning til brylluppet?! Ja det har en kæmpe betydning for hvilket slags show jeg skal levere.  Jeg tænker mere service, agerer flere glade kunder – og det kan vi godt li´:-)  – Dette er jo noget alle virksomheder burde tænke over. Dog kan jeg godt mærke at det ikke er helt let at implementere det i min biks, eller det er skal i hvert fald gøres på en anden møde, da jeg jo er produktet.

Så når kunden booker mig som tryllekunstner til firmafesten så er de jo glade når jeg har leveret et godt show.

God service er jo også når jeg eller min booker/manager tager sig godt at de kunder som kontakter os via mail og tlf og giver dem den information de ønsker og lytter til deres behov. Ønsker de en tryllekunster til konfirmation, skal vi også lige være opmærksomme på alt fra pladsen til festen, om alle kan sammen i familien, er der tabuer og hvor meget gas må man give den. ALLE selskaber er forskellige. Så der er det vigtigst som erfaren tryllekunstner at man altid har en finger på pulsen. 🙂

Tilbage på kontoret:

Min assistent mener jeg roder en del på kontoret, SÅ jeg vil gøre mig  umage med at rydde lidt mere op:-) meeeen så igen når man er i sit kreative hjørne så skal tingene gerne være lidt hulter til bulter.  Lad os kaldet det organiseret rod 😉

Gode gerninger:-) Min assistent fortalte mig en dag at hun er begyndt at gøre en lille bitte ting for andre UDEN de egentlig ved noget om det…. når hun går tur om aftenen eller skal ud med skraldet eller hente ungerne fra fodbold så passerer hun tit og ofte cykler som står med lygterne tændt, så hun går gerne en lille “omvej# for lige at slukke dem:) Hun sagde “tænk hvis nu det er et barn der efter klubben lukker kommer ud til en cykel med lygter der er løbet tør for batteri og skal til at køre hjem i mørket uden lys på, det ville da være ærgelig….( for han kan jo ikke bare trylle som en vis tryllekunstner )  håber også der er nogle der ville gøre det for min søn hvis det var:)….Det fik mig til at tænke på at det er jo en sød god lille gerning som ikke kræver så meget af os som mennesker, men som kan gøre at lille William ikke bliver kørt over på vej hjem fra klub.  Og plusset for “giveren” er også at det gir´faktisk en rigtig meget lige at have gjort lidt godt for andre:) Pay it forward people…. 😉

Jeg tænker nu at jeg er ret god til at pay it forward! Jeg laver jo en del tricktyveri, så her stjæler jeg og giver noget af det videre.. eller tilbage 😉

Mindre af:

Spise mindre sukker…. Når man arbejder så hårdt som vi gør på kontoret, så “synder” vi indimellem og render i fakta og køber chokolade til the…. det skal jeg/vi nok gøre os bedre i at støtte hinanden i det der sundhed og IKKE rende til nærmeste supermarked og rive ned af chokolade hylderne:-)

Mindre fokus på alt det der ikke er som det skal være, og meget mere fokus på det der ER – også selvom det ikke er optimalt og indgår i dine daglige planer. Vi behøver en masse mere positivt og en masse mere smil i hverdagen, sådan at vi netop kan deale med de udfordringer der dukker op ind imellem:) Og her er jeg i den overbevisning om at underholdning til firmafesten eller underholdning til konfirmation er vigtig for at gøre folk glade. Især en dygtig tryllekunstner passer bare godt ind i alle sammenhæng fordi det bryder isen og gør at gæsterne griner, bliver fascineret og husker dette arrangement. 🙂

Websites:
Følg mig på de sociale medier her:
Scroll to Top